Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane <span class="ipsBadge ipsBadge_red">Zamknięte</span> Pomoc Dla Sieci

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć.

Ostatnio przeglądając fora znalazłem konkurs w którym można wygrać nagrodę dla rozowoju sieci.

Chcę pomóc aby ta sieć wygrała - każdy z was niech weźmie udział w tym konkursie.

Im więcej osób weźmie udział tym większa szansa, że to nasza sieć go wygra.

http://zamow-reklame.pl/viewtopic.php?p=16098#16098

Adminstratorzy mogą nagordzić jakoś zwyciężscę która zgarnie reklamy dla sieci.

Co wy na to?

Napisano

Moim zdaniem jest to zbędne. 

Mamy od tego rangę " Promotor ". ( Pełnij ona funkcję robienia reklam dla sieci, więc po co ma być nagroda za reklamy jak jest od tego ranga ).

Tyle w tym temacie.

Pozdrawiam SSG.

Legend is only one <3 Wayne Rooney .

Napisano

Moim zdaniem jest to zbędne. 

Mamy od tego rangę " Promotor ". ( Pełnij ona funkcję robienia reklam dla sieci, więc po co ma być nagroda za reklamy jak jest od tego ranga ).

Tyle w tym temacie.

Pozdrawiam SSG.

Ty jako gracz nie możesz spróbować bo od tego masz promotora? Który jest tak samo tym zainteresowany jak ty zamowreklame6.gif

Napisano

Bardzo dobry pomysł. Ja także zgłoszę swoją kandydaturę. :)

Jestem Dawid, mam 14 Lat , Interesuję się Grafiką Komputerową którą zajmuję się już parę dobrych lat.

Jestem tu grafikiem , lecz nie pisz tylko do mnie odnośnie grafik bo są też inni lepsi graficy odemnie.

FGpTxHq.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie