Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane [Redaktor] Luvvka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Imię: Paulina
Kilka słów o sobie: Mam na imię Paulina. Pochodzę z małej miejscowości w województwie mazowieckim. Uczęszczam do klasy 3 technikum na kierunek technik grafiki i poligrafii cyfrowej. Uwielbiam słuchać muzyki i grać w gry k0mputerowe. Jestem osobą komunikatywną i dobrze zaangażowaną w wykonywanie swoich obowiązków. Obecnie mam mało odwołań jako ubt CS:GO, więc jakaś dodatkowa robota przydałaby się. Ortografia i interpunkcja nie stanowią dla mnie żadnego problemu. Systematyczność u mnie to podstawa. 
Doświadczenie: Byłam redaktorką na jednym z for i kiedyś pisałam artykuły do gazetki szkolnej. 
Przykładowe prace: Myślę, że na razie nie potrzeba przykładowej pracy, umiejętności wyjdą w praniu. Jeśli będzie konieczna jakaś praca to napiszę. EDIT (praca już jest) Artykuł o fobiach
W czym czujesz się najlepiej? X - Czuje się dobrze:
*Serie - X
*Wywiady - 
*Newsy/Wiadomości - 
*Artykuły - X
*Ciekawostki - X
*Gazetki - X

*Recenzje - 
Kontakt: forum, steam, facebook

Napisano

Myślę, że to tylko formalność. Nie musisz poświęcać dużej ilości czasu na zajmowanie się drugim stanowiskiem. Jesteś osobą sumienną oraz masz jakieś doświadczenie.

Powodzenia

Pozdrawiam fanów,

Boski Z Polski

• UB Team CS2
Napisano (edytowane)

Na TAK. Fajnie byłoby żeby redakcja się rozwinęła

+wiek

+chęci 

+zawsze więcej rąk do pomocy w redakcji 

Edytowane przez M1STRZU

image.png  07.02.2022-25.04.2024

waszmopanna.gif.bfe9928bed571e02c336b93caa2bcd4e.gif

• Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP]
Napisano

Na tak ?

Doświadczenie 

Checi

QW1.png

Napisano

Fajnie że ktoś w końcu się zainteresował redakcją. Jak typerka poszła w górę to i redakcja mam nadzieję, że znów zatętni życiem. To tylko formalność cię przyjąć:
+ wiek

+ zainteresowanie tym działem

+ Przydasz się na pewno 

Baśka Mostowiak życiem/./

20220320183452_1.jpg.3738f86a0af71a9872756d2db1c32d0c.jpg.ef22f7ce481f647f563e02282410d0a1.jpg

Napisano

Nie widze sensu wypowiadania sie tutaj ale zrobie to w celu 'przypomnienia' o owych podaniach :kappa: 

Uważam, ze to podanie to czysta formalność. Nie ma co zwlekać z przyjęciem, bo przez to redakcja w dalszym ciagu stoi. Czym dłuzej nic sie nie dzieje tym bedzie gorzej z aktywnoscia w tym dziale ale tym sie chyba nikt nie przejmuje :japierd: 

Spokojna, opanowana osoba która ma poukładane w głowie. Lepszego kandydata trafić nie mogliście tym bardziej, że zobowiązała się do robienia gazetki co obecnej redakcji nie zbyt chce się robić. 

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

• Zasłużony
Napisano

Ciężko ocenić umiejętności, ponieważ nie było okazji zobaczyć żadnej twórczości tej pani. 

Z drugiej strony, potrafi pisać w sposób bezbłędny pod każdym aspektem i jest to osoba sumienna, co powinno przełożyć się na benefity.

Nie widać przeszkód, więc brać.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie