Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: The_MysteryMan

GT: https://www.gametracker.com/player/The_MysteryMan/91.224.117.66:27080/
Sprawny Mikrofon Tak/Nie: Tak
Dlaczego ty (rozbudowana wypowiedź): chce zostać adminem ponieważ chciałbym pilnować porządku kiedy nie ma kto inny tego robić (widziałem wiele przypadków jak nie było adminów na serwerze i były łamane zasady więc chciałbym pilnować aby to się nie powtarzało i żeby panowała przyjemna atmosfera na serwerze)
Doświadczenie: Brak, lecz znam pare przydatnych komend w admin menu
Kontakt: nazwa dcs: TheMystery_Man
Znajomość regulaminu(0/10): 8/10
Znajomość amxx(0/10): 4/10
Byłeś wcześniej karany?: póki co nie byłem karany ani razu 
Składka (Tak/Nie): Nie

Edytowane przez TheMystery_Man
Napisano

Jestem za Okresem Probnym:

+/- wiek//sam mam tyle ile Ty

+GT

+Mikrofon

+Karalność 

+/-Amxx

-Skladka 

Nie widzę szczerze u Ciebie żadnych -, nie byłeś karany, trzymasz kulturę i przede wszystkim chcesz pomóc. 

• Donator
Napisano

Jestem za okresem próbnym.:
+Aktywność
+mikrofon
+regulamin
+/- amxx ale to wiadomo idzie się wprawić.

nie pamiętam by trzeba było cię upominać, jesteś kulturalny masz dobre stosunki z resztą graczy. 

Napisano

Okres próbny :

+Bywasz często na serwie

+Mikro

+Regulamin serwera

+Doświadczenie idzie ogarnąć 

+/-Amx Nie jest trudne damy rade 

-Składka 

Z tego co widzę drogi graczu chyba nie żadnych przeciwwskazań co do ciebie wejścia ciebie jako admina gramy razem już dłuższy czas i jest okey trzymasz się regulaminu i widzę że nie jesteś dość karalny jak inni.

Napisano

Ogl widzę że administracja serwera nie ma nic przeciwko ja też nic nie mam dam ci szanse zgłoś się do mnie na pv w celu dalszej rekrutacji 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie