Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane #1226 Pytanie na dziś

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

3 miejsce w biegach na długi dystans za dzieciaka, w sumie to wszystko z bieganiem mam związane. W tym byłem dobry kiedyś. 

Teraz sportowym osiągnięciem dla mnie jest wstać z łóżka ?

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• Legenda Sieci
Napisano

Szachy :D to jest sport dla głowy (jakieś tam pierwsze miejsca w zawodach + kilka razy podium) jest kilka medali do dzisiaj :D

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

Napisano
27 minut temu, Terrorist napisał:

Szachy :D to jest sport dla głowy (jakieś tam pierwsze miejsca w zawodach + kilka razy podium) jest kilka medali do dzisiaj :D

Podobnie :D tylko ja mam jeszcze w warcaby,

Kilka razy podium w szachy na mniejszych zawodach,
Na takiej ogólnopolskiej imprezie szachowej  100 osób + Byłem w pierwszej 30stce. Jak na 16 latka było to dla mnie duże osiągnięcie :D 

Warcaby to  sporo razy w pierwszej trójce, mistrz wojewódzki i powiatowy . 
Duże osiągnięcie przynajmniej dla mnie to zagrać towarzysko z mistrzem europy,( mało ważne ze opitolił mnie w kilka ruchów)

P.S w szachy już tu ograłem parę osób na forum, ale najbardziej cieszę się z ogrania @ SonkaTS3 , drażnię ją. :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie