Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane Podanie - Kacperek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Imię: Kacper

Nick z gry: Kacperek

Link do profilu GT na serwerze: https://www.gametracker.com/player/ミ himura ム/137.74.5.146:27015/ od około 18 dni gram na innym nicku (Kacperek) i nie wyszukuje go na gt.

Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/gigaszefito1337/

Steam ID: STEAM_0:0:643576504

Czy posiadasz status PRIME?: Tak

Dlaczego Ty?: W przeszłości byłem już 2 razy adminem i orientuje się jeśli chodzi o komendy, regulaminy i wiem też jak się zachować w danej sytuacji. Gram na serwerze dosyć często i zauważyłem, że w godzinach wieczornych jak i w południe nie ma adminów, a osoby łamiące regulamin są zawsze więc mam nadzieje, że będę mógł pomóc. Problemu z rozpoznaniem cheatów od skilla nie powinienem mieć, gdyż nigdy mi się nie zdarzyło, żebym zbanował kogoś kto tak naprawdę grał czysto i mam duże doświadczenie z cs'em (3,500h).

Ile grasz dziennie?: Zależy od dnia i ile osób jest na serwerze. W tygodniu gram z 2 godziny jeśli jest dużo osób i często gram późnym wieczorem, gdy nie ma adminów. W weekend podobnie gram z 3-4 godzinki chyba, że mnie w domu nie ma albo jest mniejszy ruch na serwerze.

Składka członkowska 10zł/msc (TAK/NIE): TAK

Znajomość sourcemoda (0/5): Nie ma żadnej skali, ale wydaje mi się, że z 3-4/5? Nie chcę dawać za dużo, bo pluginów ani wgrywać ani pisać nie umiem (wydaje się to bez sensu, bo admin i tak nie wgrywa pluginów tylko robi to opiekun/właściciel). Wszystkie komendy (oprócz tych do zabawy typu sm_freeze) znam i panel admina to też nie jakieś wyzwanie ogarniać. Kiedyś też coś z rcona pamiętałem jednak i tak do tego dostępu nie będę miał więc nie ma sensu się tego uczyć.

Kontakt: Discord - Kacper.#9247, Steam - https://steamcommunity.com/id/gigaszefito1337/, ewentualnie messenger - podam na pv

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem kar i regulaminem serwera? (TAK/NIE): TAK

Edytowane przez himura
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie