Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick gracza składającego skargę: pimpek

Nick gracza oskarżonego+SID - 
#15 "Ariana Grande" 2169 STEAM_0:0:576015438   0 09:26   27    0

Powód skargi: Nieodpowiedzialność na poziomie zerowym 

Dowód(świadkowie/Demo/Screen): Niestety owego nie posiadam.

Czas zdarzenia: 19:30

chodzi mi otóz o to gby był na serwerze @ Ariana Grande i bylk gracz @ diablo12345i gracz diablo byl w ct po czyl byla zabawa chowany wyszedl z ct my i innych paru graczy przedzeznialismy gracza diablo i dostalem mute od administratora , on nie chce dac unmute nawet nie reaguje na to jak gracz diablo nieogarnia i wyzywa graczy ,wiec co to ma byc administrator skoro 5 graczy drazni sie z graczem a dostaje tylko 2 z nich , prosze o rozwiazanie sytuacji z tym administratorem.... i ponioll konsekwencje :) 

• Donator
Napisano

W tamtym czasie rozmawiałem z drugim opiekunem oraz innym graczem. W międzyczasie docinałem krótki film więc nie mogłem zareagować, nie mam 2 monitorów żeby grać i docinać film.

Gdybyś nie robił trzody z innymi graczami nie dostalibyście mute,a. Tyle z mojej strony, pzdr.

Napisano (edytowane)

Jeżeli Prudi 'Ariana Grande' Opiekun jest zajęty to pisz do innego admina aby to ogarną, a po drugie z tego co napisałeś nie da się praktycznie nic zrozumieć więc odpuść sobie takich skarg xD

Edytowane przez SmottheK
Napisano

Bardzo przykre jest takie zachowanie. Najpierw narobicie trzody,  a potem płacz. 

Przede wszystkim patrzcie na  swoje zachowanie, a  nie innych. Zasada "Bo ten też obrażał" to jeśli dobrze pamiętam stosowana była w szkole podstawowej.   

Czytając twoją opinie, przeglądając logi itp. nie widzę tu żadnej winy opiekuna za owe Mute.  Jeśli masz problem za dyskusje z innym użytkownikiem, możesz napisać na niego skargę w odpowiednim dziale. 

skarga_odrzucona_csowicze2021.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie