Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane TudsoN odchodzi z Anonymo Esports

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

2.jpg

Filip „tudsoN” Tudev ujawnił, iż od dawna zmaga się z problemami zdrowotnymi, które wpływają na jego grę. Przed wyjazdem do Bukaresztu Filip skarżył się już, że zmaga się z chorobą uniemożliwiającą mu skuteczną grę. W oświadczeniu napisał: 

"W dzieciństwie zdiagnozowano u mnie diplopię, jest to medyczne określenie „podwójnego widzenia”. Wtedy nie wpływało to na moje życie, a widziałem podwójnie tylko jeśli sam wywołałem ten efekt. Jednak z biegiem czasu choroba ta się pogarszała, moje lewe oko zaczęło mi uciekać, wywołując podwójne widzenie. Miewałem tak mocne migreny, że omijałem szkołę. Przestałem grać w piłkę, bo widziałem dwie piłki zamiast jednej, Dlatego też w 2020 roku miałem operację, na którą czekałem dwa lata. Byłem przeszczęśliwy, bo grałem coraz lepiej i lepiej. Ale trwało to tylko półtora roku. Jakieś 4-5 miesięcy temu mój koszmar wrócił, silniej niż kiedykolwiek. Byłem zrozpaczony. Muszę bardzo mocno skupiać się na utrzymaniu oczu w jednym miejscu, cały czas. Jest to cholernie ciężkie. Moje oczy samoistnie drgają, za każdym razem jak włączę przybliżenie w AWP, moje lewe oko ucieka i zaczynam widzieć podwójnie – widzę dwie sylwetki CT albo TT zamiast jednej. Refleks był moim największym atutem, a teraz go zatracam. Pudłują najłatwiejsze strzały w moim życiu. Nigdy nie byłem tak sfrustrowany w trakcie grania, zawsze byłem ostoją spokoju i pozytywnej energii."

Anonymo oficjalnie potwierdziło odejście "TudsoNa" na swoich profilach społecznościowych. W jego miejsce trafi gracz przychodzący z organizacji o nazwie GameAgents. Skład Anonymo Esports aktualnie prezentuje się w następujący sposób:

anonymo_logo21.png Paweł „innocent” Mocek
Patryk „Demho” Tomaszewski
Oskar „oskarish” Stenborowski
Arek „Vegi” Nawojski
Alan „Flayy” Krupa
Adrian „imd” Pieper (trener)

Źródło: KLIK KLIK

• Zasłużony
Napisano

Najgorsze uczucie gdy choroba niszczy ci pasję i karierę.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie