Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor PRO
Napisano

Witam , chciał bym zaproponować wgranie Mapy DD2 nocnej.
Żeby rozgrywki były ciekawsze jak i zarówno coś nowego się pojawiło na serwerze.
Od Właścicieli zależy wygląd mapy ja Proponuję coś na podstawie tego co podsyłam do postu zdjęcia.
Myślę że Wam się może pomysł spodobać . Dziękuję i pozdrawiam.

530-90_573224f9c1ac5.jpg

Mod_146635_sd_image.jpg

Gość ferstel
Napisano

Myślę że jeżeli jest to klasyczne dd2 to nie ma sensu dodawać jakiś dodatków typu: mapy zwydziwiane itp. To jest moje zdanie na ten temat... Osobiście bym pozostał przy domyślnej wersji mapy przez cały okres gry :)  

Napisano

Ogólnie nie podoba mi sie ze względu na mapke typowo "csgo", ale podoba mi sie plugin w którym w godzinach rannych do 18 mamy niebo jasne, a po 18 jest po prostu nocne niebo. Gdzieś to na serwerze widziałem i po prostu ladnie wyglądało taki mały detal, ale to tylko >moje zdanie<. Jestem za tym co napisał @ misiek223 zagrać zawsze można w Niedziele ;d

• VIP
Napisano

Generalnie to co zacząłem zauważać jak mapy nie są często wymieniane to ludzie poprostu wychodzą bardzo często z całego serwera potrafi się zrobić 8 osób i to zjawisko się pojawia coraz częściej dlatego pomimo tego że dla mnie pomysł z inną mapka raz na 3h  jest fajny tak jednak bym się zastanowił w dalszym ciągu nad tym jednak trochę jest to irytujące jak gracze uciekają, trzeba chyba jednak zostać przy pomyślę żeby na konkursach były grane inne mapki a tak został sam klasyczny dast 

• Zasłużony
Napisano

Dobra propozycja można dać tak jak misiek pisze na konkursie i zobaczymy jak to się przyjmie. Ta green mapa byla kozak ona by mogła być co 3h.

cry2.png.feb365024a384e477dc8167bd7e9441e.png

• Donator
Napisano
7 godzin temu, misiek223 napisał:

Można spróbować zagrać na konkursie w.niedziele i zobaczymy czy ludziom podejdzie 

+1 

Gość gdziekonkurs
Napisano

Mapa typowo CS:GO, a jak wiadomo sieciowy serwer DD2 jest klasyczny, jestem przeciw, lecz:

W dniu 6.06.2022 o 17:22, misiek223 napisał:

Można spróbować zagrać na konkursie w.niedziele i zobaczymy czy ludziom podejdzie 

• 2 tygodnie później...
  • Sponsor PRO
Napisano

Witam Miała być Próba mapek na konkursie atu pusto :P
Została dodana tylko jakaś mapka z trawą .
Temat otwarty więc no Pytanie co z tym robicie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie