Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Blaq

Nick Admina: Siczu.

Serwer: DD2

Data: Dzisiaj (01.01.2015) kolo 18:30

Mapa: DD2

Opis sytuacji: Nie wiem co tu opisywac, gram sobie spokojnie i dostaje bana.

SS w rar.: http://www40.zippyshare.com/v/41521208/file.html

Link do bana: http://csowicze.pl/banydd2/ban_list.php?bid=1797

Wycinek z konsoli: BRak, bo kopiowanie na waszym forum mi nie dziala, wszystko bedzie w linku z AMXBANS.

Wyprzedzam spekulacje z powodu niejasnego ss nr 5 jest to spowodowane tym, iz mam nowy komp, ktory procesami wyprzedza prace programu Half-LIfe i sie scina czasami. Akurat w tym momencie mnie scielo i ja oszolomiony ( jeszcze wtedy nie wiedzialem, ze to wina bana ) wyszedlem do menedzera zadan skrotem klawiszowym. I tak poprostu wyszlo. Doswiadczona osoba po wadze ss i dacie modyfikacji pliku ( zgadza sie z data otrzymania bana ) dojdzie to tego, ze obrazy nie sa zmieniane lub w jakis innym sposob modyfikowane.

Prosze o szybkie UB :)

Pozdrawiam Cie Siczu. Pozdro & Pocwicz :)

Napisano

3 screeny są takie same. 

CRC32 są również takie same, a to jest niemożliwe.

Brak UNBana.

Pozdrawiam

marVW

Napisano

Nie mam innych ss jest to pewnie spowodowane tym lagiem. Ci co graja na serwie wiedza, ze gram czysto. Troche juz tu pykam i jest to poprostu przypadek,  ze mnie scielo akurat w tym momencie.

Napisano

recze za kolege ze czysty

patrzylem na te ssy on nie ma inaczej zrobionych ssow

Osoby które mogą się wypowiadać w tym dziale:
Właściciel,
Junior Admin,
Moderator,
UBMaster,
Admin banujący.

Reszta osób która się wypowie w postach napisanych w tym oto dziale otrzymuje + WARN na swoje konto !

Nie mam innych ss jest to pewnie spowodowane tym lagiem. Ci co graja na serwie wiedza, ze gram czysto. Troche juz tu pykam i jest to poprostu przypadek,  ze mnie scielo akurat w tym momencie.

Możesz grać czysto, ale 3 screeny są jako jeden, więc nie mogę Cię odbanować.

Wrzuć 5 screenów, które na prawdę zostały Ci zrobione, a nie duplikujesz screeny i nie przyjmuje wypowiedzi typu "Nie mam więcej screenów" "To są wszystkie jakie mam" .

Pozdrawiam

marVW

Napisano

Niemożliwe? Duplikujesz ss? Łap demko i strać 10 minut, przez swoje insynuacje.

http://www38.zippyshare.com/v/40506218/file.html

Pierwszy ss normalny, następne 3 takie same bo widać, że byłem bez ruchu, gdy mnie ścieło, ostatnie jest z czarnym tłem bo robiłem recconecta.

A i możesz mi dać tego warna, bo Sheakspearowi sie napewno nie należy. On przynajmiej ma rację ;)

Proszę o UB!

Napisano

Zaraz sprawdzę demko, kolego CRC32 jeśli wiesz co to jest, nie może być takie samo, a u Ciebie jest i to z pewnością nie jest winna komputera ani jakiś lagów, po prostu jest to 1 screen wrzucony 3 razy.

u73d57xri4l4.jpg

Pozdrawiam

marVW

Napisano

Szczerze mówiac nie wiem co to jest, ale jak oglądałeś demko to wiesz, że cheatów nie mam a ss, jak bym chciał to nie musiałbym kopiować tylko bym je przerobił, a nie skopiował, nie mam już pomysłu jak ci udowodnić, że ich nie skopiowałem. 

W komputerze wyświetla date modyfikacji i utworzenia plików, wszystki 3 ss mają date w tej samej sekundzie utworzenia i zmodyfikowania pliku czyli nie mozliwe, ze po zrobieniu ss w 0000 s zdąrzyłbym je powielić tak aby czas utworzenia pliku sie nie zmienił do tego musiałbym zmienić nazwę co zmienia date modyfikacji plików. Wyklucza to powielanie plików w 100%, jak to ci nie wystarcza to zrobie ss lub filmik z monitora, gdzie wszyscy dowiedzą się że twoje cr może być takie same i wcale sie nie znasz.

Ps opcje rar wyświetl sekundy pokazuje na środkowych ss ta samą sekunde.

Pewnie nie znajdziesz więc wejdź tak:

Opcje/Ustawienia/Lista plików/na samym dole w lewym rogu zaznacz opcję pokaż sekundy.

Napisano

To zdziwisz się ale CRC32 nawet gdybyś chciał nie mogło być takie same. Więc to jest 1 ss 3x tyle że zmienione nazwy. :) Tak więc nie wiem po co robić spam. Zamykam.

luna.gif

1600 postów 19.01.2016 [°]

1700 postów 31.01.2016 [*]

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie