Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Napisano

SquidInABox to niezależny twórca Waves, która jest dość trudną grą akcji. Pracował już nad drugą częścią, w której sztuczna inteligencja miała uczyć się słabości gracza. Niestety już nigdy nie będzie miał okazji jej dokończyć, ponieważ zmarł na raka.

Z tego powodu jego gry przeszły na model free to play, co ma być pożegnalnym prezentem.

Oto wiadomość od partnerki/a twórcy:

Witam, jestem CJ, jestem partnerem Squida (Roba). Mam ogłoszenie i całkiem szczerze jest to jedno z najtrudniejszych, jakie kiedykolwiek będę musiał złożyć. Rob zmarł dwa tygodnie temu w wyniku powikłań nowotworowych po długim i uciążliwym pobycie w szpitalu. Chciałem ogłosić to wcześniej, ale po prostu nie byłem na tyle opanowany, by usiąść i napisać coś znaczącego. Do tej pory zauważyłeś, że zarówno Waves, jak i Waves 2 są darmowe na wszystkich platformach. To było coś, co Rob i tak rozważał w ciągu ostatnich dwóch miesięcy, gdy z jego zdrowiem zaczęły się poważniejsze problemy, więc mam nadzieję, że można to uznać za pożegnalny prezent dla wszystkich, którzy jeszcze nie grali w żadną z tych gier. Rob bardzo pasjonował się swoją pracą i był bardzo oddany, przez lata, kiedy byliśmy razem, zawsze marzył o czymś wielkim i tak bardzo starał się stworzyć najlepszą grę, jaką mógłby stworzyć. Oznaczało to, że czasami Rob chciał sięgnąć gwiazd ale nie trafił, a to oznacza, że niestety Waves 2 na pewno pozostanie niekompletne. Ale to nie umniejsza mojego podziwu i dumy, jaką zawsze miałem do Roba; zobaczyć kogoś tak oddanego swojemu rzemiosłu. Radością było wspieranie Roba przez ten początkowy kickstarter i lata rozwoju niezależnego, które nastąpiły po nim. Wiem, że wolałby ukończyć ten ostatni projekt, ale w miarę jak wkraczał covid, pojawiła się potrzeba uzyskania bardziej stabilnych dochodów, a między tymi czynnikami a zmaganiami Roba ze zdrowiem nigdy nie miał czasu, aby zamknąć tę konkretną gałąź spuścizny. Ale to, co osiągnął Rob, było dla mnie inspirujące i niesamowite; wykonać całą tę pracę nad rozwojem solowym, nieustannie stawiać sobie wyzwania i doskonalić swoje gry, gdy parł naprzód… to była radość być świadkiem i coś, co zawsze z całego serca wspierałem. Mam więc nadzieję, że wszyscy tam, kimkolwiek jesteście i jakkolwiek gry Roba do was dotarły, że przynajmniej znajdziecie specjalne miejsce dla gier Waves i że nadal przyniosą wam o wiele więcej godzin relaksu, wyzwania, a może nawet frustrację, ale przede wszystkim mam nadzieję, że nadal będziesz czuć pasję i miłość, które Rob wlał w te gry, długo po tym, jak ból po jego odejściu zacznie zanikać. Dziękuję wszystkim bardzo.

header.jpg?t=1659752456

Wyczyść arenę z wrogów, jednocześnie zdobywając kombinacje za pomocą szybkich zabójstw i dobrze wymierzonych bomb.

header.jpg?t=1659752631

Zręcznościowa strzelanka osadzona w cyberprzestrzeni. Twórz kombinacje, zdobywaj adrenalinę i wyzwalaj potężne ataki typu Burst, zanurzając się w sieci i walcząc z AI, która dostosowuje się do twoich słabości!

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
  • drenn zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie