Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane #1363 Pytanie na dziś

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pinball! 

sy22.png                                                                                                                                                                              

• Zasłużony
Napisano

Zbyt wiele ich by wymieniać każdą, aczkolwiek najbardziej w pamięć zapadły: Colin Mcrae Rally 2, Max Payne, Dungeon Siege II, Sid Meyers Pirates, Gothic, Neverwinter Nights, Half-life, Warcraft III, StarCraft, Disciples II, Tomb Raider, Robin Hood Legenda Sheerwood.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
  • VIP
Napisano (edytowane)

W dzieciństwie grałem w sporo gier, moją pierwszą grą była The Neverhood. Pamiętam jak przechodziłem ją z mamą i mieliśmy instrukcje co robić xD. Miałem wtedy 4 lata. Tak to jeszcze Quake 2, Quake 3: Arena, Max Payne, Diablo II: Lord of Destruction, ToonCar, Lego Racers, e-Racer, NFS: Porsche 2000, Stunt GP, Wormsy 2 i World Party, Oddworld: Abe's Exoddus, Oddworld: Abe's Oddysee i wiele więcej, ale te z dzieciństwa najbardziej wspominam. ?

Edytowane przez snuffy
Gość Devil Eyes
Napisano

Metin 2, Tibia,Quake, Diablo, The Simsy, Wormsy, Tomb Rider

Napisano

Seria Tomb Raider, Battlefield, Call of Duty, Medal of Honor, Trylogia Prince of Persia, Mario, Wormsy, Simsy, Fifa, TMNT, CS, Metin2, Różne NFS'y

EDIT:

Legendarne gry na naszej klasie m.in Icy Tower, Wiejskie życie, Happy Harvest, Na ryby

• Zasłużony
Napisano

Simsy 2

Legendarne gry na naszej klasie m.in Icy Tower, Wiejskie życie, Happy Harvest, Na ryby (nawet dalej w to czasami gram na innym portalu), Ostateczna rozgrywka (znana też jako TDP4),

Gry z serii o kurczakach, które można było zgarnąć bodajże w płatkach śniadaniowych (Wyścigi Kurczaków, Kurczaki X)

Jeszcze mam stos płyt z czasopism o tematyce informatyki i gier - w nie również się bardzo dużo grało!

"When my time comes, forget the wrong that I’ve done. Help me leave behind some reasons to be missed."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie