Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. 

Piszę ten post ponieważ to jest śmieszne,że na serwerze w ciągu całego dnia jest może z 3 adminów. 

Ja jestem zawsze gdy siedzę przed kompem, Zielona Limonka też jest aktywny i wieczorami wbija Syndyl. 

A reszta ? A reszta ma gdzieś wszystko i wbija ,żeby sobie pograć na 15 minut po czym wychodzi z serwera. 

Zresztą wszystko widać w AMXBans.

Powinien być jakiś limit czasu spędzonego na serwerze w ciągu jednego dnia. Wiadomo nie codziennie każdy ma czas,ale odkąd mam admina sytuacja się nie zmienia . 

Rumcajs musisz wyciągnąć jakieś konsekwencje z tego bo cierpi na tym tylko mienie serwera i całej sieci. Dziś wbiłem na serwer a gracze mają do mnie pretensje,że od początku mapy piszą na u@ ,że gracz ma czity a admin nic... 

Pozdrawiam. 

Napisano

Ja osobiście na codzie 2k już nie gram - szczerze napiszę, że po prostu mi się znudził i wbijam jedynie od czasu do czasu jak ktoś mi na steam spami o admina, ewentualnie czasem wejdę pograć na chwilę.

Swego czasu siedziałem na tym serwerze codziennie po kilka godzin, ale jak już 3 raz wbijam 1500 lvl to trochę trzeba od tego serwera odpocząć.

Co do reszty adminów - już za "moich czasów" był z tym problem, bo mało kto z nich grał i praktycznie tylko ja i humlpe ogarnialiśmy serwer.

Wypadałoby zrobić selekcje pośród adminów i wyrzucić tych których aktywność na serwerze jest zerowa.

Napisano

Co do tego się zgadzam. Niektórych widać po godzinie dziennie i to na dodatek nie chce im się reagować na to co piszą na u@ gracze. a dużo jest chętnych na adminów wiec jest w czym wybierać  

• Sponsor
Napisano

Ja osobiście na codzie 2k już nie gram - szczerze napiszę, że po prostu mi się znudził i wbijam jedynie od czasu do czasu jak ktoś mi na steam spami o admina, ewentualnie czasem wejdę pograć na chwilę.

Swego czasu siedziałem na tym serwerze codziennie po kilka godzin, ale jak już 3 raz wbijam 1500 lvl to trochę trzeba od tego serwera odpocząć.

Co do reszty adminów - już za "moich czasów" był z tym problem, bo mało kto z nich grał i praktycznie tylko ja i humlpe ogarnialiśmy serwer.

Wypadałoby zrobić selekcje pośród adminów i wyrzucić tych których aktywność na serwerze jest zerowa.

Co do tego się zgadzam. Niektórych widać po godzinie dziennie i to na dodatek nie chce im się reagować na to co piszą na u@ gracze. a dużo jest chętnych na adminów wiec jest w czym wybierać  

jestem za  ,ale też bym zrobił testowanie adminów , żeby nie było tej same jsytuacji

Napisano

Moim zdaniem każdy nowy Admin, powinien dostać np 1-2tyg okresu próbnego. Po czym gracze jak i inni admini wykazali by o nim opinie która by wskazała czy Admin się nadaje czy też Nie. 

Pozdrawiam HeadShooT'eeR

Napisano

Ja jestem za zrobieniem spisu wszystkich adminow i ustawic limit w miesiacu ktory muszą wbic inaczej degrqd a sprawdzac to na podatawie GT.

Byłem kiedyś na sieci i mielismy w ciagu miesiaca nabic wyznaczoną liczbe minut na

gt.

Kontakt do mnie poniżej:

- GG: 46725551

- Steam: eAsysKill# | CSowicze.pl MIX ON Lub Bania. | CSowicze.pl

- TS3: 178.217.191.144:9276

76561197963679513.png

Napisano

Jestem za pomysłem... Już nie raz mówiłam Rumcajsowi, żeby zastosował limit czasowy w ciągu dnia/tygodnia na serwerze danego admina, bo to przechodzi ludzkie pojęcie... Każdy pcha się na tą rangę, a jak już ją dostanie to nagle "nie mam czasu" itp. itd.

Jeśli już ktoś chce być tym adminem to chociaż niech będzie sumienny i niech czuje się odpowiedzialny za serwer, na którym adminuje...

Nie skomentuję tego, co dzieje się na 2k, bo codziennie po kilka bezsensownych skarg czytam na owych adminów, którzy są jednymi z NIELICZNYCH, którzy cokolwiek robią i starają się wprowadzić porządek.

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

• Sponsor
Napisano

Jestem za pomysłem... Już nie raz mówiłam Rumcajsowi, żeby zastosował limit czasowy w ciągu dnia/tygodnia na serwerze danego admina, bo to przechodzi ludzkie pojęcie... Każdy pcha się na tą rangę, a jak już ją dostanie to nagle "nie mam czasu" itp. itd.

Jeśli już ktoś chce być tym adminem to chociaż niech będzie sumienny i niech czuje się odpowiedzialny za serwer, na którym adminuje...

Nie skomentuję tego, co dzieje się na 2k, bo codziennie po kilka bezsensownych skarg czytam na owych adminów, którzy są jednymi z NIELICZNYCH, którzy cokolwiek robią i starają się wprowadzić porządek.

a ja sysia jestem za tym , aby RumcajsJupmper dodał dzial w kod mod 2001 lvl "Zebranie adminów" i co tydzień  w piątek o 21:00 ( wtedy każdy na pewno ma czas) podawać gt z godzinami

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie