Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja bym proponowała raczej zrobić owy dział na TS3. Na pewno lepiej się rozmawia niż pisze posty ^^

Wtedy na takim zebraniu można by ustalić w jakich godzinach, jaki admin ma czas, aby wejść i popilnować serwera. Przecież nie chodzi nam o to, aby w adminów zrobić No Life'ów :) Wtedy byłby na pewno większy porządek na serwerze niż jest w tym momencie.

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

Napisano

Jedyni admini których reguralnie widzę na serwie (CoDMoD 2001lvl) to Syndyl , Humple , ZielonaLimonka , Exorc1sM , Paco oraz czasami Rumcajs . Poza tymi adminami nie widziałem innego a gram na serwerze 3h dziennie . Nie jestem adminem i sory że się wtrącam w Wasze sprawy ale mówię co widzę :) 

• Sponsor
Napisano

Jedyni admini których reguralnie widzę na serwie (CoDMoD 2001lvl) to Syndyl , Humple , ZielonaLimonka , Exorc1sM , Paco oraz czasami Rumcajs . Poza tymi adminami nie widziałem innego a gram na serwerze 3h dziennie . Nie jestem adminem i sory że się wtrącam w Wasze sprawy ale mówię co widzę :)

każdy ma tu prawo sie wypowiedzieć  to nie dział dla ubteamów tylko dla każdego , ja tak samo Kalder , RumcajsJumper nie musi siedzieć , gdyż ma mnie od siedzenia na cod modzie ^^ , ja jestem codziennie i znam każdego admina jaki tam jest i te rumcajsa nowe nicki ^^ , lecz tak jak wyżej nad Kalderem napisałem i sie będę tego trzymał

Napisano

Wiesz ja nie siedzę teraz na serwerze bo mi coś z kompem się dzieje, a tak to wchodziłem cały czas - teraz będe musiał wyruszyć do informatyka.

ih1BQ6H.png
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6Cod 2001 - 31.186.83.241:27166Sprawy serwera"

do

"ŚmietnikArchiwum".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie