Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane POdanie :D

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:sloneczko623
Steam/NonSteam: Steam , https://steamcommunity.com/id/sloneczko623/ nowy steam bo poprzedniego steama straciłem...
Mikrofon [Tak/Nie]: Oczywiscie ze tak 
Znajomość AMXX [1-10] 5/10 może 6.
Link do GT: https://www.gametracker.com/player/sloneczko623/46.29.21.219:27135/ może za długo na tym serwerze nie gram lecz gdy mi sie serwer podoba potrafie siedziec dniami i nocami. 
Czy pełniłeś już role administratora na jakimś serwerze?: Sporo razy wiec cos tam potrafie. Głównie w 2017-2020

Opowiedz coś o sobie: Mam na imie Michał zajmuje sie produkcja części do samochodów. Mam 2 hobby jedno z nich jest to sport. Gram w piłke nożna od  prawie 7 lat. Oraz lubie zwiedzac ciekawe miejsca.

Dlaczego akurat ty?: Brakuje mi starych czasów kiedy było się adminem,lubie grac wiec czemu nie.
Jak znalazłeś się na naszym serwerze? lista serwerów csa.

Składka [15 zł Paypal/Przelew/PSC - VIP 30 dni]: Jasne coś tam moge zapodać :P 

• VIP
Napisano (edytowane)

Nie udało CI się na JB i teraz szukasz szczęścia na innym serwerze? Słabe zachowanie.

@ Dieg_00, nie musi nic wnosić. Po prostu wyraziłem swoje zdanie. @ sloneczko623 starał się o admina na serwerze, grając już na innym. :pepepats:

Edytowane przez snuffy
Napisano

@ snuffynie czaje po co sie wypowiadasz pod podaniem skoro to i tak nic nie wnosi :D 

Jestem na TAK

+GT 

+wiek

+Ziombel spoko nie napina sie jak plandeka na żuku ogarnięty widać że umie w karabiny i umie w kontakty międzyludzkie :D 

ogólnie z takimi ludziami  to aż miło postrzelać <3 :D 

@ KiseTy@ Sexy BoY i kolega co tera tutej napisał podanie

0NiWTCS.png.390e0df4d5cc19a226bbd44929649307.png

Napisano

A wiec tak:

+wiek 

+gt,chodzi mi godziny które siedzisz na serwerze.

+doświadczenie

+skladka 

-Jestes nowym graczem lecz jesli bedziesz aktywny przez dluszy czas myśle ze masz szanse.

Pograj troche dluzej na serwerze zeby ludzie mogli cie ocenic.

Napisano

Zacznijmy od tego że jestem na Wielkie tak, znając tego użytkownika nadaje on się na admina.

+ Kultura osobista, totalna kultura człowiek który nigdy nikogo na serwerze na którym z nim gralem nie obrazil, mimo że zachęcałem go do pisania je**ć Wiktora nie pisał tego, ma wielka kulture.

+ Wiek, Jest on w wieku który bardzo nadaje się na administratora, lepiej to niż konkurencja na której administracja miała po 12lat

+składka, jeżeli dorzuci jakiś grosz pomoże wam to w rozkręceniu serwera, też na wielki plus

+GT, Chłop co ma życie w komputerze, w trzy dni wbił 60 godzin? czy jakiś inny admin tak kiedyś zrobił? 

+Amxx i doświadczenie, Słoneczko ma doświadczenie i był już adminem kilka razy co utwierdza w przekonaniu że się na nim nie przejedziecie

Napisano (edytowane)

Jestem za!

+wiek, dojrzałość jest (ważna?) bo lepiej żeby ktos ogarnięty a nie dzieci *ogarniały* serwer(mam na myśli jedną osobę.

+gt

+spoko ziomeczek, pomocny 

+składka

Edytowane przez zolwik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie