Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Skarga na Admina sloneczko623

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick: RaZoReK
Nick gracza/admina, na którego składasz skargę: sloneczko623

Opis sytuacji: Był swarm wszedłem  do kampy zabiłem jedna osobe szedłem do drugiej i na szybko kupiłem sobie 1200 hp zeby zabic ich a słoneczko dał mi bana ze niby wyszedłem i wszedłem na serwer w celu odrodzenia sie.
Data i czas zdarzenia: 01.11.2022 Godzina: 16:30
Dowody [SS/Demko - link do demka]: http://873139.node35.pukawka.pl/hltv-2211011612-zm_CsCreativ_v3-1667315520-1667317680.zip

Czas Sytuacji na Demku: Od 16 minuty do konca rundy i po tym jak zginałem dostalem bana.

Napisano

A więc tak:

Wbiłem do kampy gracza o nazwie Mlotek, ty byłeś tuż za mną. Zabiłem Młotka i udalismy sie do wyjscia, wbiłes do jakiejś kampy po czym ja poszedłem za tobą.

Było tam 3 typa okolo, padłes oraz kilka sekund po tobie padłem również ja. Przeglądam sobie kto żyje na spec po czym patrze jakimś cudem żyjesz.

W dodatku demko nie działa, sprawdzalem ja oraz moi koledzy. Więc ja bym ci przedłuzył bana  za zawracanie że tak powiem du*y.

(dzieki za zmarnowanie 15minut życia)

Napisano
9 minut temu, sloneczko623 napisał:

W dodatku demko nie działa, sprawdzalem ja oraz moi koledzy.

fajny admin ze nie umie demka sprawdzic polecam ;d

Napisano

Patrząc na demko, widać, że RaZoReK nie zrobiłł reconnecta, tak ogólnie to jeśli zrobisz reconnecta na swarmie to się nie zrespisz, bo na tym trybie zombie się nie respią.

@ sloneczko623Jeśli nie widzisz dokladnie sytuacji to nie banujesz, ostrzeżenie słowne.

Skargę przyjmuję.

0QNmrrc.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie