Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane Propozycje zmian na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam kilka propozycji odnośnie tego co można by dodać/poprawić na serwerze 

Pierwszą rzeczą jaką bym dodał jest DeathCam- Nasza akcja przed smiercią jeśli chcemy obejrzeć kilkamy r ( nie wymuszamy ogladania akcji ) 

+ Według mnie jest to ciekawe urozmaicenie bo ja np lubię sobie obejrzeć powtóreczke

+ Ułatwienie dla Admina nawet podczas grania mozna coś wychaczyć jeśli zabija nas osoba podejrzana 

Drugą rzeczą jest poprawa estetyki czatu i wyrzucenie zbędnych informacji/rzeczy

Wyrzuciłbym linijki typu : nie bądz pipka kup vipka  - nieporzebne

[REPORT] ==============================================
==============================================  - zaśmieca czat

[SERVER] ★ [NOWOSC] Zostan PATRONEM sieciowym JUZ DZIS
[SERVER] ★ Wspieraj nasza dzialalnosc: https://patronite.pl/csowicze  - kto będzie chcial pomoc to pomoze. praktycznie nikt nie zwraca uwagi na takie rzeczy w czacie.

prefix lvl przed nickiem " lvl faceit 17 SqubanY: "  - Wydłuża to czat i słabo wygląda

Vipa mozesz kupić w skinach - zbędne,  mozna dodać opis w sklepie www ( kto bedzie chcial kupic to sprawdzi ) 

i inne takie których nie pamietam teraz.

Oraz usunąłbym wszelakie prefixy  typu [SERVER]  [FREEVIP] [REPORT]  - po usunieciu będzie wyglądało znacznie lepiej 

Dodanie rang cs'owych zamiast lvl faceit - imo te lvl faceit są nudne i nie zwraca się na nie uwagi. takie kocury jak ja musza pokazywac dominacje na serwerze i fajnie jakby byla świecąca ranga tylko global :D ( odpowiedni lvl do statystyk). niby taka drobnostka a cieszy.

Dodanie dla vipów

!rtg - ruletka

!rs - resetowanie statystyk

!mvp - i tutaj ustawilbym aby mvp lecialo losowo i aby vipy mialy tą mozliwosc wybrania wlasnego mvp

+10hp za kazdego fraga 

Rozgrywka:

Rozgrzewka: Włączyłbym samą nozówkę bądz bitwę na snieżki z racji iż dalej mamy zime ;P    (zwykła jest nudna)

Włączylbym obrazenia zadawane przez molotov/granat zapalajacy dla swojego teamu  - poprawi to jakość rozgrywki bo na dobrą sprawe mozna rzucic 2/3 palaki na b i zajac cale aparty bez niczego XD

BS Limiter - Jeśli nie mamy danej liczby graczy i wyznaczony jest bs a bądz b to proponowałbym aby został tylko bs a  - Jak dla mnie w mniejszą liczbe osob lepiej sie gra na a i jest lepsza rozgrywka

Dodanie nowych mvp.   

Mam nadzieję ze o niczym nie zapomniałem chociaż jeśli mi się cos przypomni to dodam w tym temacie. 

eitdhw.jpg
  • 4 miesiące później...
Napisano

propozycja_przyjeta_csowicze2021.png

Rzeczy, które zaakceptowaliśmy zostały zmienione i wprowadzone na serwer. 

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie