Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:G.M - Pole Marysi

Data i godzina:05.01.2015 - 13:16:39

Na kogo chcesz złożyć skargę:Zielona Limonka

Opis sytuacji:Gram zawsze na de duscie2 i siedzę jako CT nad bramą przy B i zawsze tam siedziałem gdy był jakis admin i nikt mi nie mówił, że to jest txt a sie pytałem dawniej paru adminów i mówili, że to nie txt a oczywiście pan limonka daje mi bana bez żadnego ostrzeżenia że mam zejść z txt, dla niego skrzynie pewnie też to txt! to nie wszystko wczoraj grałem i przedwczoraj to za byle co np kampię bedąc w TT lub CT jakieś 5-10 sek a tej już zgładza lub wywala za cele a CT może kampić gdy paka jest nie podłożona, dla mnie ten admin za bardzo sie panoszy i myśli że może wszystko jak ma admina i wiekszość graczy też tak uważa! jak jego nie ma na serwie to cały serw jest i inni admini ktrórzy pilnują porządku a gdy on wchodzi to połowe graczy już nie ma bo albo pobanuje za nic albo ludzie wychodzą z serwera jak on przychodzi!.

Dowody: http://www5.zippyshare.com/v/88386376/file.html  - demo będę w czasie: 18:40 min

IP/ STEAM_ID:

• Sponsor
Napisano

siedziałeś na txt na de_dust2 i dostałeś za to bana na 30 minut i nie próbuj w balona lecieć , gdybyś nie był na txt , bana by nei było , a brama nad wejściem do bs`a "B" ze   strony respa ct to txt i każdy admin i nawet h@ RumcajsJumper potwierdzi :) , nikt nie ucieka a jak ucieka to jedynie przed ssami albo na ab , więc jak ja siedzę to nikt nie narzeka na mnie i nikt nie ucieka , bo kto łamie regulamin to slay , a jak ktoś nadal nie reaguje na to co pisze ani na slay to ban leci , raz już dostałeś slay , drugi raz nie będę sie litował bo żadnego admina nie sluchacie prócz h@

Napisano

koleś, grałem na wielu serwach i byłem adminem na wojaku przez ok 5 miesięcy i żaden z adminów i h@ nie mówił, że to txt nawet admini na tym serwie! A tak wgl to pewnie nie wiesz co to txt więc Ci wytłumaczę, txt: "SĄ TO NIEOTEKSTUROWANE MIEJSCA, BUGI MAP", a to co na czym siedziałem to nie txt ziomek, a po drugie było ostrzec, że akurat na tym serwie uważa się takie miejsca za txt!! tam gdzie siedziałem to tylko miejsce trudno dostępne a nie txt! !! jeśli dalej nie wiesz to podam Ci linki w których są pokazane gdzie są txt a gdzie nie ma!

Napisano

z wielka radoscia stwierdzam ze gracz ma racje :) txt na dd2 jest tylko w 1 miejscu i jest to na A :) ew srodek bramy na lewo i tyle nie ma wiecej txt (txt to miejsce gdzie widzisz mape z gory) pozatym ja tez to zauwazylem ze ty zamiast napisac cele to ty slay/kick mimo ze 2 minuty do konca rundy to ty dalej twardo wprowadzasz swoje zasady... i to juz nawet nie chodzi o to co wczesniej pisalem bo Rumcajs prosil zebym sie z toba nie spieral to tego robic nie bede.. ale zdania nie zmienie tak jak wtedy NADUZYWASZ ADMINA

• Sponsor
Napisano

z wielka radoscia stwierdzam ze gracz ma racje :) txt na dd2 jest tylko w 1 miejscu i jest to na A :) ew srodek bramy na lewo i tyle nie ma wiecej txt (txt to miejsce gdzie widzisz mape z gory) pozatym ja tez to zauwazylem ze ty zamiast napisac cele to ty slay/kick mimo ze 2 minuty do konca rundy to ty dalej twardo wprowadzasz swoje zasady... i to juz nawet nie chodzi o to co wczesniej pisalem bo Rumcajs prosil zebym sie z toba nie spieral to tego robic nie bede.. ale zdania nie zmienie tak jak wtedy NADUZYWASZ ADMINA

inaczej? to mogłeś chociaż ostrzec a nie odrazu bany, jestem tego samego zdania co Edil "NADUŻYWA ADMINA".

wyjaśnione ,RumcajsJumper nie poinformował mnie, że nie uznają tego  miejsca za txt , więc mogłem nie wiedzieć

Napisano

Admin został już poinformowany i tak jak kolega up podał link do txt na mapach zrobimy to również u nas na sieci. Tak będzie najlepiej i nie będzie problemów.

Skarga słuszna lecz nie karam admina za to gdyż po prostu nie wiedział. Nie na każdej sieci uznaje się to miejsce za txt.

/cl

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6Cod 2001 - 31.186.83.241:27166Skargi na admina / gracza"

do

"ŚmietnikArchiwum".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie