Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane skarga na administatora ipio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick: Paneo 

Nick oskarżonego: ipio

Dowody (Demko/ssy): http://781985.node50.pukawka.pl/dem-awp_kox-1677744838-1677745833.zip 

Opis sytuacji: Wbilem na Serwer i prowokowalem go troche ale sie odpalił zaczął mnie prowokowac i powiedzialem ze jest nikim i dostalem bana na 3-4 dni 

i jako admin powinien zachowac powage w takiej sytuacij i nie podnosic glosu na gracza.

• Sponsor
Napisano

Co tutaj dużo mówić prowokowałeś non stop, a że byliśmy sami na serwerze i nikogo nie było, nic nie mówiłem. Ja darze osoby takim samym szacunkiem jak one mi go okazują (Większość graczy tez o tym wie). Kto ogląda demko to widział jak się to zaczęło. Przez cala mapkę chciałeś mi pokazać ze lamie regulamin/ze kampie/ze chodzę na shifcie a robiłeś dokładnie to samo. Bana i tak dostałeś w miarę małego, bo wedle taryfikatora mógłby być nieco dłuższy. Dodam ze w kalkulacji, nie brałem pod uwagę Prowokacji, bo sam na nie pozwoliłem w tej sytuacji.

Nw, ale głosu nie podnosiłem. Miałem nieco głośniejszy mikrofon, ale już zmniejszyłem głośność, żeby nikt nie myślał ze podnóże głos.

Dziękuje za twoja opinie i widzimy się za 3-4 Dni 

76561198310249510.png

Napisano

spokojnie a i jak cos to powiedzialem normalnie bo jestes klapkiem i tyle widzimy sie za 3-4dni ale zobaczymy co TIGER  powie na to ze prowokujesz graczy :0

• Opiekun UBTeam CS2
Napisano
Godzinę temu, Bubson napisał:

spokojnie a i jak cos to powiedzialem normalnie bo jestes klapkiem i tyle widzimy sie za 3-4dni ale zobaczymy co TIGER  powie na to ze prowokujesz graczy :0

Ja Nic Nie Powiem, @ PejdzunKtym się zajmie haha

anonimous-hacker.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie