Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:SultanLechtaczek
Steam/NonSteam: Jeżeli Steam to podaj Steam ID:STEAM_0:1:34129583
Mikrofon [Tak/Nie]:Tak
Znajomość AMXX [1-10] 9
Link do GT:https://www.gametracker.com/player/SultanLechtaczek/51.83.166.59:27015/
Czy pełniłeś już role administratora na jakimś serwerze?:Tak wiele razy
Opowiedz coś o sobie: Mam na imię Kaspar urodziłem się w Berlinie aktualnie mieszkam w Polsce. Jestem właścicielem firmy zajmującej się klimatyzacją,pompami ciepła i instalacjami sanitarnymi. Moje hobby to branża która się zajmuję to daje mi największą frajde w życiu i nowe wyzwania. Niedawno wróciłem do CS 1.6  po długiej nawet bardzo długiej przerwie aby przypomnieć sobie czasy gimnazjalne i jakoś się odstresować po pracy. Mam specyficzny charakter i poczucie humoru.
Dlaczego akurat ty?:Wiele razy pełniłem funkcje admina kiedyś trzymało się ze znajomymi cale sieci serwerów 1.6 hehe ;P. Uważam,że nadaje się do tego stanowiska bo już je pełniłem na serwerach ZM pare ładnych lat temu. Wystarczy spojrzeć na moje godziny w CS 1.6 na Steam i można wywnioskować,że nie jestem z pierwszej łapanki. Troche już pograłem a akurat szukacie kogoś. Wielu powie,że mnie nie zna albo że za mały staż na serwerze ale funkcja admina nie jest mi obca i kwestia poznania to nie aż tak znaczący atut. Z regulaminem waszego serwera sie zapoznałem i już nie jest mi obcy. Poza tym lubię dodatkowe obowiązki i mogę pomóc w prowadzeniu serwera. Nie składał bym podania gdybym wiedział, że sobie z tym nie poradze.
Jak znalazłeś się na naszym serwerze?: Przypadkiem szukałem serweru ZM bo dużo grało się kiedyś na tym modzie i wybrałem go z wyszukiwarki google.

Składka [TAK/NIE]: TAK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie