Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane [FUZJA] Kuleczky -> CSowicze

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nick: Chudy_Erni (prosił bym o zmianę z ernest.chudy na Chudy_Erni na forum <3)

Link do profilu na kuleczky: https://kuleczky.pl/profile/51118-chudy_erni/

Hejka wszystkim, miło być z wami :D Nazywam się Ernest i jestem ze szczecina. Pracuje jako hydraulik w Niemczech i lubię motoryzację. Na kuleczky jestem od 15 roku życia jak się nie mylę a mam 23 lata obecnie. Jestem administratorem na serwerach only dd2 oraz paintball na kuleczky. Lubię także wspomagać finansowo kuleczky od niedawna dopiero, ale jeśli będzie coś trzeba aby się dołożyć to wystarczy napisać <3 Aby nasza współpraca była długa i owocna :D Ważne aby każdy miło się bawił i zawierał nowe znajomości. Miłego dzionka. 

Przez White Legend,

Ranga przyznana 

Gość ferstel
Napisano

Noo... nooo.. :pepeWOWOWO: Powodzonka i pozdrowienia dla wszystkich nowych :pepehej:

Napisano (edytowane)
Miło was wszystkich widzieć, mam nadzieję że będzie wam się u nas podobało! 

Edytowane przez Akise
Przez xavjer,

Rangę kuleczki otrzymuje się, mając 2 tygodnie konto tam założone

Edytowane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie