Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:#Goku
Steam/NonSteam: Jeżeli Steam to podaj Steam ID STEAM_0:0:126596782
Mikrofon [TAK/NIE]:tak
Znajomość AMXX [1-10]:7
Link do GameTracker:
https://www.gametracker.com/player/#Goku/51.83.166.59:27015/
Czy Pełniłeś już role Administratora na jakimś Serwerze?:pełniłem na zombie modzie
Dlaczego Akurat Ty?:ponieważ chcę się znowu sprawdzic drugi raz czy będę wstanie być dalej tym adminem czy nie również jak nie ma adminów to gracze łamią regulamin także no -,-
Jak Znalazłeś się na Naszym Serwerze? znalazłem serwer na conuter strike 1.6 w poleconych i wbiłem 

Staż na Serwerze:4764 minuty 79.4 godziny

Kontakt:steam dc

Jednorazowa Składka [23.37 zł SMS / 20 zł PSC/Blik/Paypal] - [TAK/NIE]:tak oczywiście 

Napisano

Jestem na tak,

jako admin wg. mnie sprawowałeś się poprawnie, natomiast praca nad aktywnością jest konieczna, to raczej warunek który powinien spełniać admin

Napisano (edytowane)

Na nie

Dostałeś degrada 3 lipca 2/2 ostrzeżenia, minęły zaledwie 2 tygodnie i chcesz się sprawdzić jeszcze raz? Trochę anlaki, fajnie że wbiles 74 godziny na serwerze tyle że w tym tygodniu twoje GT robi ? wchodzisz nawet na serwer na 10 minut więc - ?

Edytowane przez KASANOWA

1tkonfr.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie