Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane serwer cs

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemanko Wszystkim, dawno mnie tutaj nie było... długa przerwa od gry ,aż w końcu wróciłem sobie postrzelać :).

Chciałbym się Was zapytać jaki serwer można byłoby teraz postawić aby to miało wzięcie, kiedyś się dużo grało na DD2,cod,bf2 i dawno temo na war3ft... teraz widzę bardzo duże wzięcie ma DD2 a prócz tego co byście polecili ;> ? Oczywiście jakaś reklama na ccsseti też byłaby :)

Czekam na Wasze propozycję :)

Napisano

Widziałem wlasni3 temat odnośnie dd2#3 aby tam ffa zrobić ale komentarze są przeróżne, wlasni3 si3 zastanawiam nad ffa/4fun ew jakiś cod 

Napisano
4 minuty temu, Mor4z napisał:

Szczerze to nie wiem czy jest sens stawiać kolejny serwer 1.6, bardziej bym uderzył w cs go ;)

Ja nigdy w to osobiście nie grałem ale widząc filmiki jednak wolę 1.6 ;) dlatego o takowy serwer pytam ;)

Napisano

No no spoko każdy gra co lubi ale ogólnie rzecz biorąc wydaje mi się że łatwiej jest rozreklamować serwer cs go. Jeśli się mylę to napisz ktoś coś na ten temat  

Napisano

Ja to bym se znow postawil serwerek klasycznego deathrun'a co mialem ale przez to ze stal pusty 90% czasu przez rok, to z niego zrezygnowalem :(  ale unikatowa wlasnorecznie pisana paczoszke dalej mam ;D 

a poza tym to jakiegos dobrego starego klasycznego diablomod'a co ma 7 klas na slow XP bez bajerow ale nikt by w to nie gral :(

image.jpeg

Napisano
5 minut temu, mr_tnctproo napisał:

Ja to bym se znow postawil serwerek klasycznego deathrun'a co mialem ale przez to ze stal pusty 90% czasu przez rok, to z niego zrezygnowalem :(  ale unikatowa wlasnorecznie pisana paczoszke dalej mam ;D 

a poza tym to jakiegos dobrego starego klasycznego diablomod'a co ma 7 klas na slow XP bez bajerow ale nikt by w to nie gral :(

Kiedyś diablo,wsr3ft oraz bf2 były bardzo popularnymi modami teraz widzę że to kokpletni3 wymarło ;/ a tak jak wspomniałeś na diablo max 101lvl słów exp na takim by z chęcią pograł ale taki ciężko znowubbylob rozkręcić;/ 

55 minut temu, mr_tnctproo napisał:

Może lepiej byliby gdzieś zrobić ankietę bo w sumie chyba w złym dziale napisałem posta xD 

Napisano

Mogę ci pomóc zrobić i rozkręcić jakis serwer pod csowicze  o ile zdajesz sobie sprawę z tego jaki to jest koszt.

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

Napisano
21 minut temu, misiek223 napisał:

Mogę ci pomóc zrobić i rozkręcić jakis serwer pod csowicze  o ile zdajesz sobie sprawę z tego jaki to jest koszt.

Jaki według Ci3bie to koszt ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie