Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane [#2] Starcie światów- Zuzaa & radkovsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Napisano

2120590940_starcieswaitw.png.3049a50a23959f332c5b0853cc76f85e.png

Witam w nowym temacie w Redakcji "Starcie światów"!

Poznamy tu poglądy na różne tematy z perspektywy kobiety oraz mężczyzny.

Moi goście: Zuzaa oraz radkovsky

Co chciałbyś/aś żeby zawsze było modne, bez względu na upływający czas?

Zuzaa Dresy, zawsze stawiam na wygodę i według moich preferencji chciałabym by to one były modne. Obojętna była by mi kolorystyka, ale musiałby by być zdecydowanie luźne i komfortowe dla wszystkich. 

radkovsky Chciałbym, żeby zawsze modne było dbanie o dobrobyt społeczny i równość. Bez względu na trendy mody, ważne jest, abyśmy zawsze mieli na uwadze dobro innych ludzi i starali się tworzyć społeczeństwo oparte na sprawiedliwości i szacunku.

Jakie są Twoje najważniejsze zasady kiedy idziesz na randkę?

Zuzaa  Takich typowych zasad to nie mam, ponieważ mój chłopak i ja jesteśmy na prawdę bardzo wyluzowani, zależy wszystko jaka to randka. Powiedzmy na wyjście do restauracji, ubieram się nieco bardziej elegancko niż w dresy ?, a jeśli chodzi o typowe zasady to albo raz płaci On a raz ja, albo dzielmy się na pół. Po takiej randce oczywiście spacerek i powrót do domu i taka randka zakończona kąpielą jest cudowna. 

radkovskyPrzede wszystkim- być sobą i nie zgrywać kogoś kim się nie jest. Oczywiście przy tym zachowywać się szarmancko i z poszanowaniem dla drugiej osoby.

Jeśli przeprowadzałbyś/aś się do innego kraju i mógł/a zabrać ze sobą tylko jeden, nieduży plecak, co by się w nim znalazło?

Zuzaa  Jeśli były to ciepły kraj to letnie ciuchy zajmują mało miejsca, myślę że wiadomi telefon bym wzięła, ukochanego do plecaka niestety nie zmieszczę ?, jakiś powerbank, podstawowe leki, paszport i jeśli miała bym miejsce jeszcze to wzięła bym instaxa.

radkovskyNa pewno telefon wraz z ładowarką, pieniądze, dokumenty, woda i... kreatyna :kappa:

Jeśli mógłbyś/aś poznać odpowiedź na jedno, dowolne pytanie, jakie byś zadał/a?

Zuzaa Dokąd nocą tupta jeż? 

radkovskyCo nas czeka po śmierci?

Czego byś nie wybaczył/a w związku/przyjaźni i dlaczego?

Zuzaa Ojj jeśli chodzi o mnie to nie wybaczyła bym zdrady, to jest dla mnie jedyna rzecz, której nie jestem w stanie wybaczyć. Jestem dosyć wyrozumiała, ale jeśli ktoś to wykorzystuje, to niestety nie mam miejsca na takie osoby w moim życiu.

radkovsky Zdecydowanie nie toleruję zdrady, fałszu i braku lojalności. Absolutnie gardzę tym w relacjach międzyludzkich.

Dziękuje moim gościom oraz czytelnikom :pepelove:

sygna.jpg.113fc4cb2bf798e7b046ef76ef5a2ffd.jpg

Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki

jednocześnie malując paznokcie. 

• Sponsor PRO
Napisano

@ radkovsky zbyt oficjalnie i populistycznie :D wiecej luzu  

1765ed09-d3c7-4ec5-8e96-f04fbb6ce401.png.c08d76fd7844cfc26b60185bbf149080.png

Napisano
20 godzin temu, moose` napisał:

Zuzaa Dokąd nocą tupta jeż?

pytanie, które zadawali sobie nasi przodkowie przez tysiące lat xdd

• moose` usunał z polecanych temat
  • moose` zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie