Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
Napisano
2 minuty temu, Voorhees napisał:

Mam na imię Krystian, w tym roku skończyłem lata

What?

Jestem za daniem szansy

+Aktywny

+Wiek

+Wolne miejsce

+Podanie 

giffirst.gif.60eb4a7d3668d4418e1b656354800f55.gif.ac75ad75724fa441f58774f6d5317d7d.gif

Napisano

Jestem na nie. Jako, że osobniki z Zombie Moda przejawiają słabą psychikę, mam obawy, iż złożył podanie tylko po to aby ingerować w sferę życia serwera Jailbreak.

Anty @ moose`

- brak silnej psychiki

- leci na kolorki

- obraża się o wszystko co się napisze

Napisano

Jestem na nie. Voorhes jest osobą z bardzo słabą psychiką niepotrafiąco przyjmować krytyki w żadnym stopniu. Osoba kreująca się na szeryfa, robiąca rzeczy pod wpływem impulsu.

- brak silnej psychiki

- leci na kolorki

Napisano (edytowane)

Jestem na nie. Voorhes jest osobą z bardzo słabą psychiką niepotrafiąco przyjmować krytyki w żadnym stopniu. Osoba kreująca się na szeryfa, robiąca rzeczy pod wpływem impulsu.

- brak silnej psychiki

- leci na kolorki

Edytowane przez figo
  • Mister Pupil
Napisano

- brak silnej psychiki

- leci na kolorki

Napisano

Jestem na tak, i myślę że głosy dzieci z jb nie powinny być brane pod uwagę, bo działają tylko i wyłącznie na szkodę serwera własnej sieci, z resztą widać to po paru wpisach na raz że siedzą razem i bombardują ile mogą ☺️

1tkonfr.gif

Napisano

Jestem na nie  moim zdaniem kolega @ Voorheesnie ma odpowiednich predyspozycji na podjęcie tak ważnej  i odpowiedzalnej funkcji na naszym forum.

Wielokrtonie przejawiały sie u ciebie nadmierne pochopne decyzje zapewne spowodoane słabą psychiką widać u ciebie duże zakłopotanie w stytułacjach stresowych co może doprowadzić o negatywnych skutków

i podjemowania błędnych decyzj.

Jesteś osobą nerwową co możę miec duży wpływ na ów decyzje co za tym się wiąże spojrzenie dlaeko persektywicze jest u ciebie zaburzone

Znajmość dobrego poczucia humoru i wyczucia teaktu też leży na niskim poziomie nie wspomnę już o kulturze osobistej która jest w opłakanamym stanie

Z takimi bolesnośćiami podejrzewam nerwice lękową lub lekkie schorznia pschofizyczne co w 100% eliminuje cie z mozliwosći kandydowania na takie stanowisko

ps. mając takie schorzenia udał bym sie do specjalisty a nie składał podanie na moderatora ty potrzebujesz moderatora ale do kontaktu w własnem ja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie