csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs #1842 Pytanie na dziś - Pytanie dnia - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO - Forum Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane #1842 Pytanie na dziś

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Napisano

Że samodyscyplina to klucz do sukcesu 

giphy.gifgiphy.gifGIF by 9-1-1 on FOX

Odważny, to nie ten kto się nie boi, ale ten który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach.

• VIP
Napisano

Dużo się nauczyłam w tym roku w sumie. Ten rok najbardziej  chyba wpłynął na moje życie. Przede wszystkim nauczyłam się nie ufać aż tak bardzo każdemu nawet najbliższym :kekw: i żeby stawiać swoje potrzeby i ogólnie siebie na 1 miejscu i żeby się rozwijać. Nauczyłam się też aby nie lekceważyć swojego zdrowia. :pepeserduszko:

Napisano

Można powiedzieć, że trochę nauczyłem się chyba lepiej kontrolować swoje nerwy/stres, choć i tak jeszcze do idealnego efektu trochę zostało, co mam nadzieję uda mi się zrobić w przyszłym roku

• flusha33 usunął z polecanych i zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie