Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

[b]Imię:[/b] Kamil
[b]Nick na serwerze:[/b] For fun
[b]Wiek:[/b]16/17
[b]Znajomość AMXX [1-10]:[/b]7,8/10
[b]Steam z grą CS 1.6:[/b] Posiadam Steama z grą 1.6 lecz po formacie mam najprawdopodobniej zle sterowniki wgrane i nie moge grac na steamie :/
[b]Kontakt:[/b]GG: 18846246 , pw
[b]Coś o sobie:[/b] Jestem skromną osobą , duzo gadam , jestem stanowczy oraz moją rozrywka to granie w Piłke Nożna a w zime to Cs :)
[b]Reklamy:[/b] Wrzucę wieczorem

[b]Składka:[/b] Zalezy :)

Ps : Wiem ze dopiero sie zarejestrowałem , lecz do tej pory nie było mi potrzebne forum , jednak postanowiłem to zmienić gdy zauważyłem ze bardzo mało adminów na serwie a za dużo cheaterów :) Pozdro

Napisano

- Wiek,

- Steam,

- Składka (nie przyjmuję odpowiedzi, zależy),

- Reklamy,

- Słabe podanie,

- Aktywność na forum,

+ Aktywność na serwerze,

Rada dla wszystkich, jeżeli składacie podanie na Admina, napiszcie je wyczerpująco i zastanówcie się czy płacicie składkę czy nie, odpowiadajcie w miarę prosto, ale z zawartymi najważniejszymi informacjami (Masz Steam, to proste pytanie...).

Pamiętajcie też o reklamach, osobiście nie przyjmuję czegoś takiego jak (zrobię potem), mają być i już, jak idziecie do pracodawcy z CV, też nie uznajecie punktu, "wykształcenie" i mówicie, że napiszecie potem?...

Osobiście od razu bym Pana skreślił, estetyka podania świadczy tylko o Twojej osobie, widać, że Ci nie zależy, i zrobiłeś to na odwal. Do tego nie potrafisz przyjąć krytyki na klatę, jeśli chcesz abym Ci wszystko opowiedział to napisz na PW, bo to jest dział "Podania" a nie "Pogaduszki". 
Dla Twojej wiadomości, nie muszę grać często na DD2, ponieważ mam także Admina na 4 MAPS`ie, a zobacz sobie na bany, jak tylko dostaję cynk na SB lub Steam od razu wchodzę i banuję delikwenta :)

P.S +1 warna dla Pana za wypowiadanie się w temacie poproszę ;)

lyPNLBi.png

Vwl36ZZ.gif Piszę poprawnie po polsku, a wszystkie błędy w moich wypowiedziach są celowe. Jeżeli spodobał Ci się mój temat/post lub po prostu Ci pomogłem, możesz się odwdzięczyć, klikając "Lubię To".

Napisano

Sory ze sie wypowiem w temacie  , ale jak wyzej wspomniałeś ze to jest stanowisko Admin to jest " Praca " , to jezeli ja mam iść do " Pracy " to mam jeszcze za to płacic ? , ty jak idziesz do pracy to po to zeby zarabiac a nie :) , A co to tematu ze jest słabo napisane podanie to co ja mam ci rozwinąć w zdania ile mam lat ? , jak sie nazywam ? znajomość AMX , mam ci ułozyć w zdania ?? , Nie na tym to polega , moim skromnym zdaniem to podanie na admina to nie konkurs kto ładniej napisze , lecz to jakim jesteś i jak wywiązujesz sięz tej roli . Ja osobiście gram po 5 h dziennie , a jakoś ciebie nie widuje na serwie :) , Chodzi tu o to ze jest mało adminów a duzo cheaterów , Ty ich nie wybanujesz bo nie grasz , Pozdro :)

Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6Only De_Dust2 - 80.72.37.12:27021Podania na admina on.png"

do

"ŚmietnikKosz".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie