Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chciałbym abyście usuneli niewidkie albo zwiększyli widoczośc na generałe, ponieważ juz prawie cały serwer gra na generałe i połowa z tych ludzi kampia na respie z awp/kata i każdego juz to wkurza.

Dziękuję i Do widzenia.

Napisano

ja też sie z tym zgodze ponieważ to jest trochę za dobra klasa ma niewidkę tak jak krasnolud to tyle z mojej strony :)

Pozdro neolit 

Napisano

general jest dobrze widoczny :) a krasnal w ogole wiec nie wiem jakim cudem ty to widzisz na odwrot :) moim zdaniem nie zmieniac generala tylko zaostrzyc regulamin pod ta klase :)

Napisano

mam pomysł sory że pisze dwa razy ale można zablokować perki na generałowi tak jak np Awp,Scout,katalizator,golden aka,talibowskie naboje,twarda ręka,

niektóre te perki można zablokować na tą klase

Napisano

Co do generała: Fakt jest troszkę przesadzony przez niewidke na wszystkich broniach i gdy zdobędzie dobre perki. Ale to już wola H@ Co zrobił z Serwerem, jakie dał klasy itp. Co do tego przydałoby się go troszkę osłabić, Wystarczy że krasnolud jest dobry.

ken_kaneki_by_daveartworks-d8cr5ay.png

graphic.png

graphic.png

b_560x95.png

Napisano

Krasnoludowi widać tylko cień a generałowi widać kontury modelu + krasnal ma do tego swoje umiejętności dodatkowe a generał tylko i wyłącznie tą niewidkę. Już była rozmowa na temat tej klasy.

/cl

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• 4 miesiące później...
Napisano

Kontaktując się ze mną:

- Przedstaw się.

- Przejdź do sedna sprawy.

- Zawrzyj istotne informacje.

- Czekaj cierpliwie na odpowiedź.

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI

WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA

• 4 miesiące później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6CSowicze.pl [Jailbreak] IP: 80.72.34.124:27205Archiwum"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie