Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: ^Yoshi^
Doświadczenie (w byciu Adminem): Doświadczenie miałem na innej sieci bodajrze lekko ponad pół roku , pamietam tyle że od 15 czerwca do konca mojej kadencji.
Znajomość AMXX (Według skali umieszczonej niżej): No dam taka 6,5/10 zeby w kija nie robic :3 
Staż w grze: No juz jakis dobry kawalek czasu , aktywnosc jest takze no .
Link do Konta Steam na Banid: https://steamcommunity.com/profiles/76561199365594210/
Dlaczego Ty: A czemu by nie? Jestem chetny do pomocy , do ogarniania syfu na serwerze. Również do pilnowania spokoju jak i porzadku na serwerze. Chce tez rowniez swoja osoba wspomoc reszte administratorow zeby nie zostali sami sobie :3 
Czas jaki dziennie poświęcisz na nasz serwer?: Dosyc czesto zdarza mi sie zagladac na forum codziennie jesli jest to mozliwe a na serwerze rowniez pykam w godzinkach rannych , popoludniowych i wieczornych :D
Kontakt (Oprócz Steam): FB , DC / STEAM.
Link do tsarvar (zamiennik GT) : https://tsarvar.com/id90366
Dofinansowanie serwera 11,07 zł sms lub 8zł przelew [tak/nie]: Oczywiscie ze tak , to nie problem pff.

Napisano

[+] Wiek :lapkawgore:
[-] AMXX (Do wyuczenia tak szczerze, na próbnym się douczy). Przynajmniej w ciula nie leci. :lapkawdol:
[+] Aktywność na serwerze - Jak siedzę, to widzę go praktycznie codziennie, jak nie codziennie. :lapkawgore:
[+] Składka :lapkawgore:
[-] Rozpiska. Ciężko przyjąć po stwierdzeniu "A czemu by nie", nawet jeżeli jesteś dość widzianą i lubianą osobą, to obiektywnie patrząc, zaniża to poziom podania i zachęca do negacji podania. :lapkawdol:
[+] Aktywność na forum - Potężna ostatnimi czasy. Codziennie, jak zaglądam na forum, to widzę aktywnego Yoshiego albo piszącego w jakiś postach albo przeglądającego lub piszącego na chatboxie. :lapkawgore:
[+/-] Nie znam twojej przeszłości ani akcji, które mogły się wydarzyć na serwerze przed moim przyjściem. Również nie jestem w stanie stwierdzić twoich negatywnych odzywek na chacie, gdyż nie mam jak tego sprawdzić. :tak:
[+] Kultura i zachowanie na serwerze - Zachowuje kulturę, jest opanowany, przyjaźnie nastawiony (od czasu, gdy ja funkcjonuję na serwerze). :lapkawgore:
[+] Często zgłaszał podejrzanych graczy lub pomagał mi ich wychwytywać. :lapkawgore:

Podsumowując, gracz, według mojej skromnej opinii, może spróbować swoich sił jako próbny administrator. Całą rozpiskę można poddać swoim opiniom, a także wykorzystać jako wzór do oceny. 

Sukces wydaje się być w dużej mierze kwestią wytrwania, gdy inni rezygnują.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie