Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Podanie by Dzukill

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Dzukill
Doświadczenie (w byciu adminem): doświadczenie jest, admin na poprzedniej odsłonie zm
Znajomość AMXX (W skali 1-10): ~8.5
Staż w CS-sie: ciężko określić, na pewno ponad 8 lat

Znajomość ZombieModa (W skali 1-7): 6.5
Steam (link do profilu na https://steamid.uk/): https://steamid.uk/profile/76561199520192335
Dlaczego Ty: na serwerze nie ma zbyt wielu adminów. a z racji że jestem aktywny i często pojawiają się osoby regulamin to składam to podanie
Czas jaki dziennie jesteś w stanie poświęcić na gre: w zależności od dnia, od 2 do nawet 10h
Kontakt: forum/steam/fb
Link do profilu Tsarvar: (znajdziesz go, klikając tutaj) https://tsarvar.com/player319564-Dzukill
Dofinansowanie serwera 10zł [tak/nie]: tak

Napisano (edytowane)

Na nie:

- pierwszy raz slysze o takim nicku,

- za mało przegrane,

- krótki staż w csie,

Edytowane przez Kornel.
Przez Gość,

Brak 3 argumentów - 24h na poprawę 

Napisano

A ja jestem na TAK.

Gram co prawda trochę rzadziej, aczkolwiek pamiętam Ciebie z nicku. Grałeś dobrze i poprawnie komunikowałeś się z innymi. 

Dodatkowo GT nie jest najgorsze, a podanie jest jednym z tych bardziej przekonujących. Nie powoduje to wątpliwości/luk co do twojej oceny. 

Nie widzę żadnej przeszkody, która by Ciebie eliminowała lub działała na twoją niekorzyść - staż, składka, AMXX - git.

Powodzenia :) 

Napisano

Dzukilla widzę prawie codziennie co jestem, więc jak najbardziej dobry kandydat. 

Gra, ogarnia serwer, myślę że tak samo jak inni widzi co się dzieje, niech wniesie trochę porządku w ten serwer który trzeba opiekować.

W dniu 22.03.2024 o 17:35, Kornel. napisał:

Na nie:

- pierwszy raz slysze o takim nicku,

- za mało przegrane.

Nie twórz gó**o burzy bo ktoś Ci napisał w podaniu na NIE, to ty jak taki zazdrośnik też mu musisz dowalić. Bądź rzetelny w tym co robisz, nie pokazuj jak bardzo masz słabą psychikę.

• Właściciel CS 1.6 [ZOMBIE PLAGUE CLASSIC]
Napisano

Przyjmuję na okres próbny.

Byłeś już u mnie adminem więc mam nadzieje, że dasz radę :)

RESET TOP 15 02.01.2020

• LypSeN zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie