Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Nadawanie rangi bez jakichkolwiek tematów, kolesiostwo w rezygnacjach?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.
Mam pytanie do administracji. Dlaczego @ biedny homiczek dostaje range "Grafik Redakcyjny" bez napisanie jakiegokolwiek tematu, brak tematu o awansie, brak podania. O co tu chodzi? To jakaś ranga 4fun?

2. 
Dlaczego administracja pozwala na dodawanie postów w tematach rezygnacyjnych wybranych osób?

Cytat

Jak trochę mniej popularne/znaczące osoby piszą rezygnacje to temat jest od razu zamykany.
image.png

3.
KIK - Rezygnacje - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO - Forum

image.png
image.png
rozumiem, że @zCs1mfy.png KIK został ukarany za wykorzystywanie poza swoim działem/nadużywanie notatek? 

4. 
Rezygnacja Daniel029 - Rezygnacje - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO - Forum
Z ciekawości, @zCs1mfy.png Daniel029 był J@, więc powinien dostać rangę zasłużony. Pytanie, dlaczego nie dostał skoro mu się należy z ustalonych zasad?

image.png

Pozdrawiam fanów,

Boski Z Polski

Napisano

Generalnie zauwazylem sporo nieprawidlowosci ze strony wyzszej administracji ale nie zaglebiajmy sie w szczegoly. Troche boli mnie fakt, ze sa ludzie rowni i rowniejsi lecz mimo wszystko swiata/ludzi nie zmienimy a co do KIKA to moglo sie obejsc bez tej notatki

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Napisano

1. Sprawa odnośnie rangi dla wyżej wymienionej osoby, była omówiona na naszej grupie. Temat z awansem również pojawił chwilę później, więc nie wiem w czym problem.

2. Tutaj nie ma reguły, czy ktoś znany czy mniej znany. Niektóre rezygnacje wisiały dłużej w celu wyjaśnienia/rozwiązania problemu, a niektóre zostawiałem specjalnie, aby również ktoś inny się zainteresował. Nie mamy zamiaru warnować za to, że ktoś dodał post w celu podziękowania czy pożegnania z osobą rezygnującą. 

3. Temat wyjaśniony.

4. Daniel nie dostał koloru zasłużonego ze względu na to, że był zbyt krótko na danej posadzie, a mało  tego nie zrobił praktycznie nic. Myślę, że dyskusja co do tego jest zbędna. 

tematzamkniety.png

22222.jpg

14145661361.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie