Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Napisano

rze.png

Reżyseria: Alessandro Genovesi

Scenariusz: Eleonora Fiorini, Alessandro Genovesi

Gatunek: Melodramat, Dla młodzieży

Produkcja: Włochy

Premiera: 4 kwietnia 2024

Opis z Filmweb:

W czterech ścianach sierocińca, gdzie dorastała Nica, od zawsze opowiadano legendę o tajemniczym rzemieślniku tworzącym łzy, który winien jest istnienia wszystkich strachów i obaw nawiedzających ludzkie serca. Lecz dla siedemnastoletniej Niki nadszedł czas, by pożegnać się z bajkami z dzieciństwa, gdyż właśnie ziściło się jej największe marzenie - państwo Milliganowie właśnie rozpoczęli proces adopcji i chcą dać jej rodzinę, o jakiej zawsze marzyła. Jednak w nowym domu Nica nie jest sama. Oprócz niej do nowego domu trafia niespokojny i tajemniczy Rigel, wzięty z tego samego sierocińca - ostatnia osoba, którą Nica chciałaby mieć jako przybranego brata. Chłopiec jest niezwykle inteligentny i zdolny. Potrafi oczarować swoją grą na pianinie oraz swoją urodą, lecz jego anielski urok skrywa mroczną naturę. 

Ocena z FIlmweb:

image.png

Moja ocena to 9/10

image.png image.png image.png

Parę słów ode mnie:

Zwykle nie sięgam po tego typu produkcje ale Netflix nalegał, że ten tytuł jest w moim guście (na podstawie wcześniej polubionych). No i nie mylił się. Cudowny film z piękną historią. Oglądając go miałam ochotę zobaczyć co wydarzy się dalej, co będzie z głównymi bohaterami. Fabuła może i ilością wątków nie porywa ale zapewniam, że spodoba się ona szczególnie damskiej części widowni. 

image.png image.png image.png

Źródło opisu oraz zdjęć: https://www.filmweb.pl/film/Rzeźbiarz+łez-2024-10048753

sygna.jpg.113fc4cb2bf798e7b046ef76ef5a2ffd.jpg

Oboje wiemy, że mogłabym rozerwać Cię na kawałki

jednocześnie malując paznokcie. 

• Zasłużony
Napisano

Tak się składa, że oglądałam Rzeźbiarza Łez i mam trochę odmienne zdanie od Twojego. Mnie ten film strasznie skręcał i cringował mimo, że lubię takie klimaty filmowe. Do tego gra aktorska bohaterów totalnie mnie nie porwała, a sam film raczej odebrałam jako płytki niż z głęboką historią. Niedługo kupuję książkę z której powstała ekranizacja tego filmu, może ona będzie lepsza. ;p

xd.jpg.7dc3b369bcc23d6f1b81d073368098e7.jpg

• Opiekun UBTeam CS2
Napisano

Marna Produkcja.

anonimous-hacker.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie