Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor PRO
Napisano

Lubię nostalgię podczas spacerów po lasach, a nie lubię deszczowych dni.

SAMCRO.gif

NO PAIN NO GAIN

• Moderator
Napisano

Dla mnie osobiście jesień to wyjątkowa pora roku. Wręcz kocham, jak dni są krótkie, a noc przychodzi tak szybko - nocny klimat zawsze dla mnie miał w sobie coś magicznego, co serio mi bardzo odpowiada. Lubię też, jak robi się chłodniej - to idealny moment, żeby polatać w bluzie i krótkich spodenkach co jest dla mnie chyba idealnym zestawem, czuję się w nim po prostu najlepiej. Nie przepadam jedynie za ciągłym deszczem i wilgocią, które dość często akurat jesieni towarzyszą. Mimo to jesień zdecydowanie przemawia do mnie bardziej niż jakakolwiek inna pora roku, co roku czekam na tą wiedźmę ;)

pozderki!

giphy.webp.f09aa1a6da1a6bf2357dd87e7037ce10.webp

Napisano

Deszcz ja kocham, ale tez nie każdy potrafi być jak ja, lecz niektórzy potrafią bez anomali pogodowych przypominać mnie;)

-być może poetycko powiedziane, ale nie będzie zrozumiane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie