Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Propozycja na kupowanie xp za ap

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak sie będzie miało dużo ap i nie bedzię i nie bedzie jak je wydac zawsze mozesz przyznaczyc je na xp każde 50xp będzię kosztować 100ap (max 10 na mape)

Edytowane przez BIG cookie..
  • Właściciel CS 1.6 [IKS] [ZOMBIE+EXP 95LV]
Napisano

@ BIG cookie.. Rozeserz swoją propozycję,  by każdy wiedział do czego zmierzasz. Wystarczy edycja twojego posta

• UB Team CS 1.6
Napisano

Jak dla mnie spoko pomysł. Niektórzy oddają AP a niektórzy chcą wymienić na exp. 

Myślę że większość będzie chciała tak robić dlatego jestem za 

@ Przemek28x śmiało możesz dodać tą opcję 

xsspyp1487608400(1)(1).png.dd40dae82f54ce6205115afe9ff76ff8.png

Napisano

Na tak, i tak dość długo będzie się wbijać lvl żeby kupować coś sensownego. 

Snoop Dogg Wtf GIF by mateo1mc

Napisano

Propka fajna, tylko trzeba będzie poczekać na modernizacje pluginu pod ap. Zawsze będzie można wymienić nadmiar ap za exp, tylko właśnie to wszystko będzie zależne od lvl, bo jaki będzie sens kupowania 100exp na lvl 50 a 10, jest różnica duża, także trzeba całkowicie przerobić plugin od lvl. Ja jestem na Tak,

Napisano

Głupi pomysł, za chwilę każdy będzie latał z max lvlem i zrobi się chujnia jak u MCK... Wbijajcie normalnie lvl, a nie... Kiedyś z 10 lat temu jak sie grało na ZM EXP to trzeba było grać miesiąc dzień w dzień, żeby goldy wbić a teraz wy chcecie po tygodniu już mieć 30 lvl ... Jak będzie można kupować xp za ap to za miesiąc większość wbije 70 lvl, granie się znudzi i ch*j, ludzie odejdą z serwera... Także Jestem na NIE!

Napisano

W jak najbardziej prosty sposób,  byłoby to możliwe. Tylko trzeba zadać podstawowe pytanie. Czy jest sens, dodawać taką komende?

Wszystko ze względu na to, że nie chce kombinacji typu masz 50lvl, więc kupujesz 2k expa za ap czy coś.  

Prosty sposób jaki podałeś jest ok,  tylko czy na pewno będzie to rozsądne?

Przemyślcie to jeszcze raz. Ja obecnie jestem 50/50

• UB Team CS 1.6
Napisano

Wszystko do uzgodnienia. 

Mój pomysł jest taki, żeby był limit ile razy możemy użyć tej komendy. max 3x lub 2x na koniec mapy i oczywiście AP trzeba mieć bardzo dużo na jedno użycie a ilość do przegadania

xsspyp1487608400(1)(1).png.dd40dae82f54ce6205115afe9ff76ff8.png

Napisano

Zwiększę ceny itemkow,  lub zmniejszę ilość dostawania ap.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie