Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:IgoR.
Znajomość amxx:6/10
Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem:Mam na imię Igor interesuję się : motoryzacją, grafiką, malarstwem. Dużo ludzi łamie regulamin chciałbym temu zapobiec.
Składka [11zl sms | 7,50 zł przelew]:Tak.

Napisano

Nick : ~syNter~

znajomośc amx : 6/10

kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem : Mam na imię Kuba interesuję się koszykówką . Myśle że zadbałbym aby na serverze panowała kultura , zadbałbym aby panwała miła atmosfera .Jestem aktywnym graczem , spędzałbym około 3-4h dziennie .Myslę że będę dawać dobry przykład graczom .

Składka 11zł sms | 7,5 zł przelew ] : w tej chwili nie ale potem raczej tak . Mógłbym robić reklamy .

Napisano

Nick: Fun[N]yGa[N]ja!! [t]
Znajomość amxx: 4
Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem: mam na imię Mateusz lubię słuchać muzyki chciałbym zostać adminem dlatego, że na serwerze chodzi dużo cziterów i utrudnia grę innym graczom gram około 3-4 h dziennie w miare możliwości dostępny jestem również na steamie
Składka [11zl sms | 7,50 zł przelew]: nie

• Sponsor
Napisano

Nick: Mario
Znajomość amxx: znam wszystkie podstawowe komendy przydatne dla admina i potrafię banować przez konsolę ( większość adminów nie potrafi) i nie które komendy nie działają :)
Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem: Często są cheaterzy i nie ma kto ich ogarnąć i co najgorsze też to dawają miny w przejściu i obrażają i reklamują , po prostu chcę , aby była miła i spokojna atmosfera i ogarniam jako admin cod mod 2001 lvl i tu też dam radę ;)
Składka [11zl sms | 7,50 zł przelew]: doładowanie

Napisano

jednak nie kandyduję. :D

Pan i Władca...

Info od Boga...

W razie pytań pisać na GG: 44686572

COD 1001lvl <3

b_560x95.png

Napisano

Nick: *Cr@zy*
Znajomość amxx: Miałem wiele razy admina wiec myślę że AMXX 9-10.
Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem: Siemka mam na imię Romek , mam 17 lat. Bardzo lubię grać w CS 1.6. Na tę chwię obecną zajmuję sie Zombie Mod. Adminem chciał bym zostać z wielu powodów gdyż jest łamany regulamin i wiele graczy są cziterami.
Składka [11zl sms | 7,50 zł przelew]: Mogę zapłacić dopiero za 1-2 tygodnie.

Pomoglem ?? DAJ +

Pozdro by *Cr@zy*

Napisano

Nick:sahusa@
Znajomość amxx:6/10 umiem banowac itp
Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem: Grałem tu kiedys a teraz widze ze adma potrzebujecie chetnie  znow zagram z wami wiem ze tylo dzis grałem tu ale  zmieniałem cs potem kłopoty miałem i zapomniałem tej nazwy . A co tu mowic umiem banowac admina miałem kilka razy , jestem cierpliwy spokojny  czasami moge wybuc jak ktos mnie naprawde wnerwi wiem ze mam male szanse ale faro mi zaufac
Składka [11zl sms | 7,50 zł przelew]:nie;/

Pamiętaj TY Mam Cie :)

Napisano

Nick:~`~BaRtEk ;3~`~[Aka]~`PoMpA~`
Znajomość amxx:7-8/10
Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem:Nazywam się Bartek mam 17 lat.Moje hobby to informatyka.Lubie grać w piłkę nożna,cs 1.6. Teraz spędzam dużo czasu na serwerze i niestety jakiś cziter jest adminów mało więc pomyślałem może się przydam. W Adminowaniu mam spore doświadczenie.
Składka [11zl sms | 7,50 zł przelew]:
Owszem./SMS

Pozdrawiam ~`~BaRtEk ;3~`~[Aka]~`PoMpA~`

Napisano

Nick:Skrypek #ElitaSkilla
Znajomość amxx:8/10
Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem:Mam na imię Piotr interesuję się sportem.Wszystkimi dyscyplinami. Na cs'a poświęcam mniej więcej 4h grania. Adminowałem już na 3 serwerach.Mam w tym spore doświadczenie.Dobrze dogaduje się z graczami.A widzę że mało adminów to pragnę wspomóc serwer aby panowała kultura i dobra atmosfera.No i oczywiście ogarniać serwer .
Składka [11zl sms | 7,50 zł przelew]:Raczej tak :)

Napisano

Raz jeszcze, teraz serio.

Nick: ` enjoy.

Znajomość amxx: 10/10. :> edytowało się pluginy w małym stopniu. Jakieś zmiany grawitacji, nadawanie innych flag niż były, o takie pierdoły. Na wyższy lvl jeszcze mnie nie stać.

Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem: Jak widzę syf na tym serwerze to płakac mi się chce. Dopiero co nagrałem 5 demek. A nagrywanie demek i wrzucanie tego na forum trochę trwa, więc lepiej męczyć syf prosto z serwera. Jestem ogarnięty, doświadczony. ;)

Składka [11zl sms | 7,50 zł przelew]: NIE. Chce pomóc serwerowi w leczeniu czitów, bo jest mało aktywnych adminów.

Pan i Władca...

Info od Boga...

W razie pytań pisać na GG: 44686572

COD 1001lvl <3

b_560x95.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie