Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:BujajKoks
Znajomość amxx:7/10
Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem:Mam 15 lat mieszkam w Opolu chodzę do gimnazjum . Chciałbym zostać adminem dlatego że jest dużo hakerów dzisiaj tego bardzo doświadczyłem.Dlatego chcę pomagać w ogarnięciu serwa i żeby się dobrze grało innym graczom. Pozdrawiam
Składka [11zl sms | 7,50 zł przelew]:Niema sprawy :)

Napisano

Nick: Seriusly ?

Znajomość amxx: 10/10

Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem: Mam na Imię Filip, Mieszkam w okolicy Zgorzelca.Interesuje się Sportem oraz grafiką komputerową. Chodze do 2 klasy Technikum Informatycznego. Hmm Dlaczego ja miałbym zostać adminem? Dla tego że na serwerze mogę spędzać od 3 do 7 godzin dziennie, wiem że się do tego nadaję, znam komendy, byłem adminem na bardzo wielu serwerach. Chcę także pomóc ponieważ na serwerze prawie wgl nie ma adminów a o późnych godzinach jest bardzo dużo cheaterów i w południe tak samo, a właśnie w tych godzinach spędzał bym najwięcej czasu na serwerze.

Składka [11zl sms | 7,50 zł przelew]: Możliwe że dał bym radę, ale nie jestem pewien.

Napisano

Nick:sahusa@
Znajomość amxx:6/10 nie pisze pluginow czy cos tylkoumiem rozpoznac czy ktos czituje czy nie bany itp
Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem:Nazywam Sie Piotr gram na servie pod nickiem sahusa@ miałem juz kilka razy admina , Podanie dajle dlatego bo po prostu nie da sie grac 8 osob na aimie i kilka na wh to nie da sie , dzis kreciłem demko na 4 osoby , Prosze o admina dlatego bo wiem i znam sie a przepraszam ze nie moge zapłacic . Na servie jestem w stanie pomagac dziennie z +5godzin jak nie ma cziterów. .Jako admin spełniłbym sie .
Składka [11zl sms | 7,50 zł przelew]: Nie;/ 

Nie działa mi gg/usunołem je 

Pamiętaj TY Mam Cie :)

Napisano

Nick: Chojrak.`
Znajomość amxx: 7/10
Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem: Chciałbym pilnować pożądku, pozbywać się cziterów i dabć o kulturę na serwerze oraz pilnować ludzi żeby wykonywali cele mapy. (Może i jestem nowy i jeszcze nie grałem na tym serwerze, to postaram się szybko zapoznać z ludźmi i nadrobić godziny, które są potrzebne)
Składka [11zl sms | 7,50 zł przelew]: Sms mogę płacić minimum do 6-7 złoty ponieważ 11 złoty to jest składka odpychająca gracza, bo za taką sumę można kupić VIP'a lub Premium.

Napisano

Nick:Huligan
Znajomość amxx:7
Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem:Nazywam się Kamil mam 15lat, pochodzę z małej wsi która leży w województwie lubelskim.

Pragnę być adminem na tym serwerze iż jestem tutaj już bardzo długo i mam dużo wolnego czasu, a bardzo często grają ludzie ze wspomagaczami lub niemaja kultury i wtedy trzeba czekac na admina 30minut. :)
Składka [11zl sms | 7,50 zł przelew]:tak

Napisano

Nick: Edil !! ?
Znajomość amxx: nie wiem sam ocen :P
Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem: iz znudzil mi sie troche 2001 juz tak chetnie tam nie gram jak kiedys i mysle ze przydala by mi sie jakas zmiana
Składka [11zl sms | 7,50 zł przelew]: przeniosl bys mi i jak co koniec admina sms lub przelew 

Napisano

Nick: XardeS

Znajomosc amxx: Podstawy tak 4/10

Kilka zdan o mnie: Mily, potrafie rozsmieszyc, ciezko mnie wyprowadzic z rownowagi, nie obrazam graczy (niezaleznie czy ma czity czy nie)

Dlaczego chce byc adminem: Denerwuja mnie ludzie, ktorzy graja na czitach a zarazem psuja innym graczom przyjemnosc z gry. Bede mial dobre kontaki z graczami.

Skladki: Jak trzeba bedzie cos wplacic, to tak zrobie.

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Otwieram normalną rekrutację z normalnymi wymaganiami

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami.

Administracja CSowicze.pl

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Napisano

• 4 miesiące później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6CSowicze.pl >> 4Fun >> 193.33.177.87:27171Archiwum"

do

"ŚmietnikKosz".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie