Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick: Kapot :v
Godzina i data zdarzenia: Przed chwilą
Mapa:dd2
Nick admina/gracza na którego chcesz złożyć skargę: Wielki Zenon

Jego IP/Steam ID: admin :v
Opis sytuacji: Admin na ktorego składam skarge wszedł na serwer, dał wszystkim info ze banuje za spam na u@. Podczas rundy gracz tt nie wykonywał celów mapy, mianowicie stał na bsie i specjalnie nie podkładał paki. Gdy runda się skończyła zwycięstwem druzyny ct gdyż terrorysta nie podłożył bomby, admin napisał na sayu tylko "hahahahah". Zgłosiłem mu to na u@ ze za takie coś tez powinien być ban. Kolega specjalnie przegrał runde więc chyba jakas kara się należy. I nagle patrze a tutaj ban na 1h z powodem "spam". Admin zachował się jak małe dziecko. Proszę o wyciągniecie z tego jakis konsekwencji gdyż taka sytuacja nie powinna sie juz nigdy wydarzyć :v
Dowody:
http://csowicze.pl/banydd2/ban_list.php?bid=1228
Świadkowie:-

Napisano

Pisałem tak bo  co cie zabili pisales czit czit czit na U@ a to wqrwi... Uwierz Zato Dostales ! Tak samo moglem wpisac powod Lamienie " Skoro kazdy cie bił i wyzywałes ludzi od czitow koniec jak dlamnie

Napisano

Napisałem 2 wiadomosci o typie co gral na perfidnym wh, ale ty i tak tego nie widziales bo chyba masz oczy w dupie :v potem nie ukarałeś gracza który specjalnie przegral runde więc ogarnij tam bo to reprezentujesz to bieda totalna :f

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

admin powinien być opanowany i tyle. Jakby ktoś bluzgał na rodzinę, to można się denerwować. Ale admini często nie zauważają co inni piszą na u@, więc ten sam napisał parę razy, by admin zauważył. Sam tak robię, bo wielokrotnie zdarzało się, że pisałem czit i cisza. Więc trzeba stary dobry i sprawdzony spam u@ o czitach. Za to nie powinno być bana/kicka, bo gracz chce pomóc w utrzymaniu serwa. Jedynie upomnienie, by tak nie spamował, jeżeli admin widzi to powiedzmy za 1 razem. A jak admin nie reaguje, to sam bym spamował jak nikt na serwie.

@huliken
hahah :D nie patrzyłem na datę. Swoją drogą jak to tak dawno było, to czemu nikt tego nie zamknął? :/

Napisano

admin powinien być opanowany i tyle. Jakby ktoś bluzgał na rodzinę, to można się denerwować. Ale admini często nie zauważają co inni piszą na u@, więc ten sam napisał parę razy, by admin zauważył. Sam tak robię, bo wielokrotnie zdarzało się, że pisałem czit i cisza. Więc trzeba stary dobry i sprawdzony spam u@ o czitach. Za to nie powinno być bana/kicka, bo gracz chce pomóc w utrzymaniu serwa. Jedynie upomnienie, by tak nie spamował, jeżeli admin widzi to powiedzmy za 1 razem. A jak admin nie reaguje, to sam bym spamował jak nikt na serwie.

Rozumiem, że miałeś coś sensownego do powiedzenia, ale wałkowanie skargi sprzed miesiąca to trochę już na wyrost.

44693366081893645183.jpg

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Brak zainteresowania.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami.

Administracja CSowicze.pl

• 1 miesiąc później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6Only De_Dust2 - 80.72.33.58:27060Skargi na admina / gracza"

do

"ŚmietnikArchiwum".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie