Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć. Mam taką propozycję by na każdy Serwer Counter Strike 1.6 w sieci wgrać plugin co doda na serwer komendę "/server" pomoże to w szybszym przemieszczaniu się pomiędzy serwerami i na pewno rozkręci lekko inne serwery bo połowa graczy serwerów nie wchodzą na forum i nie wiedzą, że istnieją inne mody w sieci. Proszę Administrację i Właścicieli Serwerów o przemyślenie tego bo to pomoże każdemu serwerowi oraz ułatwi Graczom przemieszczanie się.

sygna_54d7bd0e32dfe.png

76561198056765320.png

Napisano

Dobra propozycja :) Naprawdę podoba mi się TO , gdyż tak musimy czekac aż wyłaczymy server , wejdziemy na stronke i skopiujemy IP , no chyba że ktoś ma server w ulubionych :). 

Pomoglem ?? DAJ +

Pozdro by *Cr@zy*

Napisano

Niestety Cssetti zabrania wgrywania tego typu plugin na serwer, a z tego co zauważyłem to prawie wszystkie serwery maja reklamę :D Wiec wątpię by jakiś H@ chciał zaryzykować utratę reklamy xD

Napisano

Ale co CSSetti ma do "/server"? CSSetti wymaga tylko najnowszego Dproto oraz potwierdzenia własności. Inne sieci to mają i jakoś reklamy mają nadal.

sygna_54d7bd0e32dfe.png

76561198056765320.png

Napisano

Byla juz taka propozycja i 2x napisze ze jestem na nie, powod bardzo prosty, nie kazdy serwer ma najnowsze wersije amxx, hlds i dprota co oznacza paczki amxmoda i pluginy dla starej wersji moga na nim nie dzialac i beda crashe serwera.

Pozdrawiam Sebus.

Jeżeli spodobał Ci się mój post lub po prostu Ci pomogłem - daj mi strzałkę w górę.

Pisząc do mnie na GG, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: siema, jesteś, ? Jeżeli się dostosujesz to tych zasad na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

Pamiętaj o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu, oczekuję szacunku. Nie ponaglaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta, jeśli zastosowałeś się do tych paru zasad przedstawionych powyżej.

Dwa Serwery godne uwagi:

b_350_20_0B750B_0C4F08_39F115_111111.png

b_350_20_0B750B_0C4F08_39F115_111111.png

GG:50069016

graphic.png

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: 1: cssetti ma zabronione przekierowania na inne serwery ale poprzez connecty i auto_gm a nie /serwer ! Nauczcie sie troszke i poczytajcie. Po 2 propozycja już była

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami.

Administracja CSowicze.pl

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• 2 lata później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Sprawy ogólneSprawy dotyczące forumPropozycje i uwagi na temat CSowicze"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

46eb1ed9cbe7d5fa853e8ae5bd972479.gif

Przeczytaj Regulamin!

arrow_state_grey_right.png

Odwiedź mnie!

W razie problemów, napisz do mnie!

Zobacz moją galerię!

Reklamuj naszą sieć innym!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie