Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Teraz wstawiasz? A twoje wcześniejsze odwołanie od bana zostało zamknięte i UB nie dostałeś

reskiz.png.43d8a0326b8afc7c2ec82789c73473aa.png.cacde80a679cf847443ddf1324c95189.png

Potrzebujesz pomocy? Chętnie pomogę jeśli będę w stanie. Wejdź na mój profil TUTAJ i wyślij wiadomość.

Napisano

Drogi iPower te ub jest skopiowane z tamtego :) a w tamtym UB nikt mnie nie prosił o załącznik. Tylko jakieś jpg i coś jeszcze, a ja informatykiem nie jestem. I po prostu czasem trzeba mówic do mnie jak do debila

3 maj- 100 postów

Napisano

Czemu nagle wstawiasz inne ss?

Tamte były edytowane i nie było UB to teraz wstawiasz inne?

Ten kolo mi coś kręci ma admina a ma takie problemy z wstawieniem ss.

Jak już ss mają być w paczce RAR.

Napisano (edytowane)

Czemu nagle wstawiasz inne ss?

Tamte były edytowane i nie było UB to teraz wstawiasz inne?

Ten kolo mi coś kręci ma admina a ma takie problemy z wstawieniem ss.

Jak już ss mają być w paczce RAR.

Jak inne ss'y?

Pewnie wszystko się pokręciło. Powiem całą prawdę to może wy ogarniecie te swoje internety i powicie co było nie tak.

Dostałem bana 'Wstaw ss'y na csowicze.pl'. Takie ss'y też wstawiłem w poprzedniej prośbie- na samym początku. Ubt, a mianowicie Slom3eK napisał mi,że ss musza być spakowane w paczkę .rar, niestety mi się coś popsulo i musze ogarnąc tego .rara ale nie mam zbytnio czasu. Nie moge zrobić paczki .rar tylko mogę zrobić paczkę .zip. 

A więc aby nie było kompilakcji napisałem na facebooku wiadomość do gracza Nawicho z tej sieci (jeżeli będzie taka potrzeba wszystko wyślę i zobaczycie sami), że ja mu wyślę noramlnie na FB moje ss'y on je wrzuci u siebie na komputerze w paczkę .rar, następnie do serwisu zippyshare, a ja ten link wstawie do prośby o UB. Tak też zrobiłem- to wszystko dotyczy poprzedniej prośby. Ale niestety nie wiem czemu temat mój został zamknięty -.-

A więc zrobiłem kopiuj całego tematu i wklejiłem jako nowy temat- temat na którym akurat się znajdujemy. UBT napisał, że nie może odczytać moich ss'ów i poprosiło o nie w załączniku i tak też zrobiłem- wstawiłem te ss, które dostałem... nie rozumiem o co chodzi

** jejku jejku ;D o co wy mnie prosicie xD zaraz do kogoś napiszę aby mi je spakował i podeślę okej? !**

Edytowane przez krol cebuli

3 maj- 100 postów

Napisano

Coś kręcisz koleś, tam wstawiałeś SS i nie ogarniałeś zbyt a tutaj nagle nowy temat i znowu prosisz o UB

reskiz.png.43d8a0326b8afc7c2ec82789c73473aa.png.cacde80a679cf847443ddf1324c95189.png

Potrzebujesz pomocy? Chętnie pomogę jeśli będę w stanie. Wejdź na mój profil TUTAJ i wyślij wiadomość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie